,,BOTOX LIKE & CORECTION'' - Crema naturala antirid, ptr. orice tip de ten (50ml)

94 LEI

FORMULA NATURALA (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori alte ingrediente daunatoare), si realizat HANDMADE
Ingrediente: uleiuri vegetale bio (Jojoba si Alune), ceara emulsionanta vegetala, alcool cetilic (co-emulsionant vegetal), hidrolat de trandafiri, apa distilata, peptide Botox Like, proteine de orez, ulei esential de Roinita, extract pulbere de Quinoa, extract din miere de albine, activ Relax-rides, activ Ronaflair White, pantenol, Leucidal (conservant natural ptr preparatele cosmetice bio), glicerina vegetala, pulbere de alantoina, acid hialuronic, extract de alge rosii bio.

Proprietat & Beneficii:
Quinoa lift - este extractul hidrolizat din semintele de Quinoa (Hydrolyzed Chenepodium Quinoa Seed), cu efect antirid imediat / lifting imediat (datorita structurii sale 3D, formeaza pe suprafata pielii, un film biologic continuu, iar pielea capata un aspect ferm si radios); previne imbatranirea pielii si mai are si efect hidratant important.
Peptide Botox Like = este o hexapeptida (adica o proteina de dimensiuni foarte mici, o micromolecula de ultima generatie, cu un ,,efect botox like'' remarcabil, adica de atenuarea instanta a ridurilor). Testele clinice au demonstrat reducerea ridurilor cu 38%, intr-un interval de timp de circa 1 luna de tratament.
Ronaflair White- este un activ de noua generatie, compus din microsfere de ceramica ,,imbracate'' in pulbere de bioxid de siliciu si titan (pulberi utilizate si in industria farmaceutica). Este un ,,filler'' multifunctional, cu efect antiage imediat (corectie riduri): umple ridurile si distribuie uniform lumina, iar ridurile devin practic invizibile si pielea devine incredibil de neteda)
Alantoina pulbere - are rol intens calmant si de ,,bariera'' de protectie a pielii fata de agentii externi perturbatori (frig, ger, vant, soare, etc)
Acidul hialuronic- roluri: antiage si hidratant intens.
Proteine de orez - hidrateaza si netezeste tenul
Pantenolul - repara, cicatrizeaza , inmoaie pielea si o elasticizeaza.
Hidrolatul de trandafiri - efect antiage
Leucidal - conservant natural, folosit in cosmeticele bio. Este foarte bine tolerat chiar si de tenurile sensibile
Valabilitate & pastrare: 3-4 luni (in frigider)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Extract din miere de albine, Leucidal conservant natural p, acid hialuronic, activ Relax rides, activ Ronaflair White, alcool cetilic co emulsionant, apa distilata, ceara emulsionanta vegetala, extract de alge rosii bio, extract pulbere de Quinoa, gliceina vegetala, hidrolat de trandafiri, lactat de sodiu, pantenol, peptide Botox Like, proteine de orez, pulbere de alantoina, ulei alune bio, ulei esential de Roinita, ulei jojoba bio

Dimensiuni: 50ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023

  • Super, imi place!

    17.03.2023

  • O consistenta foarte placuta, miroase bine si imi plac si rezultatele desi o folosesc de putina vreme

    17.03.2023