Bratara barbateasca/bratara unisex/zar

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Bijuteriile pot sa completeze o tinuta sau sa scoata anumite haine banale din anonimat. Achizitioneaza-ti mereu accesorii si bijuterii din pietre semipretioase, bijuterii care nu se demodeaza niciodata. Chiar si atunci cand nu te ghidezi dupa tendinte, bijuteriile din pietre semipretioase nu dau gres. Acestea se poarta dintotdeuna. In afara faptului ca sunt in voga, bratarile se potrivesc chiar cu anumite piese la care sigur nu te-ai gandit pana acum. Va fi o surpriza pentru fiecare sa realizati ca o singura bijuterie de acest fel poate oferi stil si eleganta unei tinute casual. Se spune ca pietrele pretioase transmit o vibratie speciala si emana energie pozitiva celui care le poarta. Elegante si rafinate, bijuteriile cu pietre se pot dovedi a fi bijuterii deosebite.De multe ori, barbatii admira aceste produse, dar nu se hotarasc sa-si cumpere bratari datorita unei preconceptii cum ca doar femeile poarta bijuterii, nu si barbatii.
Total fals, dragi domni, bijuteriile nu au fost niciodata apanajul femeilor, ci din cele mai vechi timpuri ele au fost purtate si de catre barbati, impodobindu-i, marcandu-le masculinitatea la maximum. Orice barbat poate sa-si sublinieze stilul personal cu cateva bratari din pietre semipretioase, care au un design exclusivist, masculin. Nu este deloc un secret ca bratarile din pietre semipretioase fac diferenta in majoritatea tinutelor pe care un barbat le poarta. Astazi domnilor va propun o bratara din hematit cu margele patrate din sticla si una din argint tibetan sub forma de zar,o bratara inedita,fina si excelent de purtat in orice moment al zilei.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: baza bratari din guta elastica, cuburi din sticla de culoare n, margea din argint tibetan sub, margele de hematit

Dimensiuni: universala fiind pe o baza din guta elastica

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Superbe!

    Anonim | 18.02.2024

  • Foarte drăguțe. Un mărțișor care poate fi utilizat și altfel după! Mulțumim mult!

    Anonim | 01.02.2024

  • Produsele sunt foarte frumoase si deosebite. Colaborare si comunicare excelente.

    Anonim | 13.01.2024

  • Minunata, imi plac si pietrele si charmul. Multumesc.

    Anonim | 13.01.2024

  • Din nou o combinatie fermecatoare de clasic si modern intr -o minunata bijuterie statement.

    Anonim | 13.01.2024