Brățară cu piese de ceas fixate în rășină

70 LEI

Brățara este lucrată manual și conține piese de ceas autentice. Suportul metalic este un aliaj de metale comune, care nu conține nichel și plumb. Peste piesele de ceas este turnată rășină.

Dacă doriți un set cu același tip de bijuterii, căutați în magazinul nostru. Aproape toate bijuteriile sunt realizate în set. Dacă intrați în categoriile magazinului, cu siguranță veți găsi și alte piese care să se potrivească.
În cazul medalioanelor, lungimea la care pregătim noi lănțișorul este de aprox. 45 cm. Dacă doriți o altă lungime, vă rugăm să specificați în comandă (aveți atașată și o imagine în care se vede cum ar arăta la gât un lănțișor la diverite lungimi). Dacă nu e specificat acest aspect în comandă, vom pune un lănțișor de aprox. 45 cm.
În cel puțin o fotografie a fiecărui produs, acesta apare în palmă, pentru a vă face o idee despre mărimea lui. Dimensiunile fiecărui produs sunt trecute și la capitolul respectiv. Dacă, totuși, nu sunteți siguri, măsurați cu o riglă, să vă dați seama exact cât este, deoarece în fotografii produsele pot părea mai mici/mari.
Bijuteriile sunt lucrate manual. Șansele ca produsul din fotografie să mai fie pe stoc sunt destul de mici. El va fi refăcut. În ceea ce privește suportul metalic, va fi folosit acelasi tip de suport (atât ca și culoare, cât și ca model și dimensiune), iar culoarea fundalului va fi aceeași. Referitor la culoarea fundalului, trebuie să țineți cont de faptul că intensitatea culorilor/nuanțelor/ poate sa difere, în funcție de setările monitorului. Dacă doriți să fiți siguri că bijuteria va avea o anumită nuanță, puteți menționa în comandă nuanța pe care o doriți ca fundal al bijuteriei (puteți mentiona că doriți să fie mai deschisă, mai închisă etc.).
Suportul metallic este un aliaj de metale comune, care nu conție nichel. Păstrat în condiții adecvate (vedeți detalii mai jos), se păstrează foarte bine în timp.
Produsul care va ajunge la dvs. va arăta foarte apropiat de original, însă nu va fi identic cu acesta.
De ce nu va fi identic:
1. La bijuteriile cu flori
Vom folosi acelasi tip de flori, însă, după cum știți, fiecare floare e diferită, nu există două identice. În plus, fiecare floare se usucă diferit și deseori interacționează diferit cu rășina, chiar dacă sunt culese din același loc, în același timp și presate în aceleași condiții. Așadar, pot apărea mici diferențe de nuanță etc. între cele din fotografia prezentată și bijuteria care va ajunge la dvs. Va garantăm, însă, că va fi frumoasă :).

2. La bijuteriile cu ceas e de reținut că nu avem mereu aceleași piese de ceas pe stoc. În funcție de țara din care cumpărăm ceasurile și de modelele acestora, pisele, forma lor, diferă. Dacă bijuteria din fotografie este cu cadran de ceas, și cea care va ajunge la dvs. va avea un cadran de ceas, însă nu va fi identic cu cel din fotografia originală, deoarece avem mereu alte cadrane de ceas pe stoc. Produsul care va ajunge la dvs. va respecta, în mare, designul celui din fotografie, însă nu va fi identic. În cazul în care o anumită bijuterie cu piese de ceas în fotografie are cadran, iar dvs. doriți acelasi model, dar fără cadran, doar cu piese simple de ceas (și invers), specificați acest lucru în comandă.
Așadar, rugăm pe oricine face o comandă, să ia în considerare toate aceste aspecte.

Vă rugăm să citiți explicațiile de la Livrare și plată (Întrebări frecvente) pentru a vedea care sunt condițiile optime de păstrare a produsului.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: aliaj de metale comune, piese de ceas, rasina, vopsea acrilica

Dimensiuni: Brățara are două platouri metalice. Diametrul fiecărui platou metalic este de 22 mm. Brățara (partea care intră pe mână) este de 62x55 mm.

Disponibilitate: la comanda (5 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 7 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 14 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Ceceii sunt deosebit de frumoși, iar colaborarea a fost excelenta. Recomand cu drag. Multumesc!

    Anonim | 03.06.2020

  • Fara comentariu

    07.07.2020

  • Fara comentariu

    26.06.2020