Bratara cupru si jad

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Bratara lucrata manual din sarma de cupru tratata antioxidare si jad. Cuprul sustine si stimuleaza fluxul energetic prin corp, minte si suflet. Este in legatura cu atributele divine ale fiintei ca esenta si, in relatie cu orice piatra tamaduitoare, potenteaza efectele acesteia. Cuprul intareste glanda pineala si in general realizeaza o reglare a tuturor glandelor hormonale din corp.
Cuprul stimuleaza circulatia informatiei prin retelele neuronale si este cunoscut ca stimulator al abilitatilor magice si puterilor psihice.
Cuprul generează un camp de forța asemănător energetic cu vibrația iubirii de aici provenind si asemănarea lui cu planeta Venus.
Influențează creșterea plantelor, are acțiune terapeutica asupra plămânilor și se pare ca ar avea si o oarecare influenta asupra ADN-ului uman.
Purtarea acestui metal face ca întregul corp sa intre într-un proces de rezonanta, proces ce are ca scop deschiderea chakrei iubirii.
Odată cu deschiderea acestei chakre, organismul își poate declanșa sistemul de autoapărare împotriva oricărei agresiuni energetice.
Combate tendintele letargice, vitalizeaza fizic si psihic, potenteaza capacitatile mentale si stimuleaza calitatile spirituale. Amplifica abilitatile mediumice si de comunicare cu planurile subtile, invizibile, mai greu sau foarte greu accesibile. Purifica pe cat de mult si de bine ii permite rezonanta cu fiinta purtatoare si protejeaza eficient contra atacurilor energetice. Imbunatateste stima de sine si ajuta mintea sa se elibereze de tiparele distructive de gandire si comportament.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: cupru, jad

Dimensiuni: reglabila

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 17 LEI
CURIER: 19 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte frumos!

    Anonim | 23.02.2024

  • Un produs foarte frumos. Merita pe deplin 5 stelute!

    Anonim | 23.02.2024

  • Superbe!

    02.02.2024

  • Superbe ... Toate produsele sunt deosebite!

    Anonim | 02.02.2024

  • Pur și simplu superba

    01.02.2024