Bratara din agate,link din aliaj tibetan si ata/bratara talisman

35 LEI45 LEI

O bratara din agat colorat cu un link din aliaj tibetan spirala,pus pe ata bleu,o bratara talisman menita sa va poarte noroc,o bratara fina si delicata ce poate fi purtata in orice moment al zilei.

Agatul este o varietate de calcedonie (o familie de cuart microcristalin). Este o piatra care este adesea utilizata in industria bijuteriilor. Este gasit intr-o gama larga de culori inclusiv negru, gri, maro, rosu, verde, roz, albasrtu si galben. Potrivit lui Theophrastus, agat-ul a fost numit dupa numele raului Achates, acum numit Drillo, din Sicilia acolo unde piatra a fost gasita.Se spune ca cei care poarta bijuterii cu pietre de agata sunt feriti de rau, agata avand rolul de a transforma energiile malefice in energii pozitive, constructive.
Cei care se ocupa cu cristaloterapia considera ca bijuteriile cu agate ar trebui purtate atunci cand simtiti ca mediul in care va desfasurati activitatea este unul ostil, incarcat de energii negative.
Agata este de asemenea o piatra a longevitatii, a protectiei casniciei, a norocului, ce stimuleaza capacitatea de concentrare, dezvolta creativitatea si increderea in fortele proprii.
Cea mai raspandita piatra de agata este agata natur de culoare alba, gri sau bej, insa exista si agate colorate precum cele roz, violet, verzi.
Chinezii cred ca aceasta piatra reuseste sa echilibreze energiile yin-yang, tocmai de aceea agata are un puternic efect curativ. Agata este benefica intr-o serie de afectiuni ale organelor interne (splina, ficat, rinichi) dar si in cazul unor tipuri de alergii.
Agatele au nevoie de energie solara pentru a se incarca, tocmai de aceea inainte de a le purta tineti-le o jumatate de ora in lumina soarelului. Pentru a le intretine nu trebuie decat sa le spalati o data pe luna cu un jet de apa calda.

Spirala - Pandantivele sub formă de spirală sunt reprezentări ale Soarelui, primul vindecător al lumii, așa cum este considerat în tradiția șamanică. Spirala reprezintă energia vindecătoare care se desfășoară în cercuri tot mai largi pentru a proteja întreaga omenire. Este un simbol antic și totodată modern, folosit pentru bijuterii și ornamente în toate culturile.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: agate, ata de matase pe guta, link din aliaj tibetan spirala

Dimensiuni: marime universala,inchizatoare nos culisabil

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Superbe!

    Anonim | 18.02.2024

  • Foarte drăguțe. Un mărțișor care poate fi utilizat și altfel după! Mulțumim mult!

    Anonim | 01.02.2024

  • Produsele sunt foarte frumoase si deosebite. Colaborare si comunicare excelente.

    Anonim | 13.01.2024

  • Minunata, imi plac si pietrele si charmul. Multumesc.

    Anonim | 13.01.2024

  • Din nou o combinatie fermecatoare de clasic si modern intr -o minunata bijuterie statement.

    Anonim | 13.01.2024