Brațară din onix mat și hematit 6mm

De la 49 LEI

Brățară din onix mat și hematit 6mm

Denumire piatră: Onix și hematit
Dimensiune sfere: 6 mm
Închizătoare: gută elastică transparentă

Lungime brățară: Între 14 si 21 cm

Pietrele prețioase și semiprețioase te ajută să echilibrezi vibrațiile pe care le transmiți în Univers și să-ți purifici aura, având totodată efect protector și vindecător
Proprietăți onix:
Negrul a fost asociat cu regenerarea și noile începuturi. Unii consideră că onixul negru are calități de protecție, ceea ce îl face avantajos de purtat în călătorii. Se spune că este util în lupta împotriva fricilor de bază și pentru a ajuta la depășirea relațiilor proaste precum și pentru a vindeca vechile răni emoționale. Romanii asociau onixul cu curaj și se crede că este util atunci când cineva se apără împotriva criticilor nedrepte.

Când vine vorba de probleme emoționale și mentale, onixul poate ajuta la eliminarea grijilor și preocupărilor care provin din negativitate. De prea multe ori, ne confruntăm cu emoții greu de procesat, cum ar fi tristețea și furia. În timp ce aceste tipuri de emoții pot să nu fie în mod inerent negative, înclinația noastră umană tinde să fie de a le folosi în moduri dăunătoare, cum ar fi resentimentele

În timp ce pietrele de onix nu caută neapărat să îndepărteze aceste emoții în totalitate, mai degrabă ajută la canalizarea lor într-un scop mai mare. Deci, în loc să împingă aceste sentimente negative într-o parte, această piatră ne ajută să vedem mai bine aceste probleme, să le recunoaștem mai bine, să le acceptăm mai bine și să le rezolvăm mai bine fără să ne simțim împovărați de ele.

Ce este hematitul?
Hematitul este un cristal format din oxid de fier. Piatra arată adesea ca și cum ar fi metalică din cauza conținutului de fier și a strălucirii care vine cu acesta. Cea mai comună culoare este negru pentru această piatră. Cu toate acestea, vine și în maro și maro-roșcat. Puteți obține, de asemenea, culorile gri și argintiu.

La ce ajută purtarea hematitului?
Purtarea unei brățări sau a unui colier din hematit este una dintre cele mai eficiente metode de a vă conecta cu piatra pentru acces continuu la energia sa protectoare. Păstrarea puterilor vindecătoare ale cristalelor de hematit aproape de corpul tău poate ajuta la eliminarea oricărei energii nedorite sau negative care te-ar putea dezechilibra, permițându-ți să-ți păstrezi securitatea energetică.

Informații despre hematit:
Țările de proveniență: Marea Britanie Italia Brazilia Suedia Canada Elveția
Duritate: 5,5 6,2 (din 10)
Planetă dominantă: Marte Saturn

Brățara este confecționată din pietre semiprețioase 100% naturale
Produsele vin împreună cu certificat de garanție
Fotografiile produselor sunt reale însă fiind pietre naturale ele nu pot fi toate 100% identice, iar culoarea lor poate varia puțin în funcție și de monitorul dumneavoastră.
Produsul pe care îl veți primi va fi similar cu cel din fotografie


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: guta elastica transparenta, hematit, onix negru mat

Dimensiuni: sfere 6 mm

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Felicitări pentru calitatea brățărilor și promptitudinea livrării!

    Anonim | 20.12.2023

  • Calitate superioara! Recomand!

    Anonim | 05.11.2023

  • Este superb lucrată și foarte frumoasă.

    Anonim | 14.08.2023

  • aventurinul e la mare concurenta cu labradoritul, asa am fost ispitita de amandoua, minunate, benefice energetic, Pulsera chiar stie ce sa ofere, multumiri din toata inima, cu admiratie Gina!

    07.05.2023

  • magnifica labradorescenta pietrelor, un colier superb,il port cu mare drag ptr ca energia lui benefica ma incarca pozitiv, cu toata admiratia, Gina!

    07.05.2023