Bratara lapis lazuli sfere 5mm si snur argintiu

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Bratara lapis lazuli sfere 5mm si snur argintiu, impletita in stil handmade.

Piatra lapis lazuli nu este un mineral, ci o combinație de minerale precum lazuritul și mici incluziuni de pirită (de culoarea aurului) de aici și asocierea cu cerul plin de stele.
Egiptenii si Babilonienii apreciau foarte mult Lapis Lazuli. Era considerată piatră sacră, ce însoțea adeseori mumiile în mormânt, pentru a le ghida după moarte.
Lapisul este considerat benefic pentru deschiderea chakrelor superioare, legate de comunicare și de conștientizare, protejând împotriva energiilor și emoțiilor negative, care te împiedică să te bucuri de viață.
De asemenea, se spune că aceste minerale îmbunătățesc abilitățile creative si intelectuale, ajutând la memorie, logică, întelepciune, comunicare și învățare, dar si la crearea unui echilibru perfect între creativitate și dezvoltarea intuitivă, încurajând, în același timp, dobândirea armoniei în relațiile cu cei din jur și contribuind pozitiv la capacitatea de exprimare a emoțiilor, într-o manieră sinceră și autentică. În ceea ce privește potențialul vindecător pe care îl au, este bine să știi că, dacă porți ceva realizat din lapis lazuli, vei dobândi o energie pozitivă, vei putea trece peste anumite traume, peste depresie sau peste anxietate. Una dintre proprietățile principale de care poți beneficia are legatură cu purificarea minții și a sufletului, cu scopul de a lăsa loc pentru curaj, sperantă, claritate și certitudine.
ZODIILE: Berbec, Taur, Rac, Fecioară, Balantă, Săgetător, Capricorn, Varsător, Pești


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Lapis lazuli natural 100, snur de matase si snur arginti

Dimensiuni: 5mm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Felicitări pentru calitatea brățărilor și promptitudinea livrării!

    Anonim | 20.12.2023

  • Calitate superioara! Recomand!

    Anonim | 05.11.2023

  • Este superb lucrată și foarte frumoasă.

    Anonim | 14.08.2023

  • aventurinul e la mare concurenta cu labradoritul, asa am fost ispitita de amandoua, minunate, benefice energetic, Pulsera chiar stie ce sa ofere, multumiri din toata inima, cu admiratie Gina!

    07.05.2023

  • magnifica labradorescenta pietrelor, un colier superb,il port cu mare drag ptr ca energia lui benefica ma incarca pozitiv, cu toata admiratia, Gina!

    07.05.2023