Bratara malachit

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Bratara din pietre semipretioase: superbe margele ovale malachit cu sfere onix si malachit, insirate pe guta elastica de 1 mm, foarte rezistenta.

Daca doriti si cercei, pretul lor este 10 lei.

Pietrele semipretioase au, pe langa frumusete, rolul protector si vindecator.

MALACHIT .Aceste pietre semipretioase ascund o energie cu totul speciala, aducatoare de noroc si echilibru, calm si relaxare. Au darul de a aplana conflictele si de a favoriza armonia si buna intelegere. Simbolizand puritatea naturii, ele stimuleaza pofta de viata si sanatatea. Se considera ca sunt guvernate de Mercur si astfel aduc noroc, dar si succes in afaceri, bani si bunastare, afirmare intelectuala si impacare. Poate fi considerata o piatra a succesului in afaceri si care tine departe partenerii de afaceri cu rele intentii. Iar comunicarea si calatoriile se afla si ele printre principalii beneficiari.
Daca iti doresti armonie, succes la sexul opus, dragoste si - de ce nu? - o casatorie fericita, malachitul ar trebui sa nu-ti lipseasca niciodata. Mai ales ca multi considera cristalele de malachit drept pietre bune la toate, protejand in primul rand impotriva energiilor si gandurilor negative, a bolilor si a pierderilor de bani si, nu in ultimul rand, alungand ghinionul. Este o piatra care ne protejeaza atat impotriva deochiului, a gandurilor rele, blesteme sau vraji si, in general, a magiei negre, cat si impotriva radiatiilor nocive, precum razele X sau radiatia ce provine de la telefoanele mobile, televizor sau calculator. Insa, tocmai datorita faptului ca absorb masiv toate energiile negative din jurul nostru, ele trebuie purificate foarte des, daca este posibil chiar zilnic. Fiind o piatra moale si sensibila, trebuie folosite doar tehnicile blande de purificare. Cu un spectru atat de larg de actiune, malachitul este recomandat sa fie programat mental, meditand cateva minute asupra scopurilor in care vrem sa-i canalizam energiile protectoare. Se spune ca aceasta piatra ar fi capabila sa ne si avertizeze de pericole, fie schimbandu-si culoarea sau chiar spargandu-se in doua in cazul unui pericol iminent. Nu este insa mai putin adevarat ca ele isi pot schimba efectiv culoarea datorita unor reactii chimice intr-un mediu poluat si se pot sparge relativ usor in cazul unor socuri mai puternice.
Malachitul ne ajuta sa ne pastram sanatatea si sa ne recuperam dupa boala, fiind o piatra benefica pentru toate chakrele si pentru majoritatea zodiilor. Ne scapa de sentimentele distructive, de gelozie si posesivitate, de neincredere si nesiguranta.

ONIXUL NEGRU este piatra semiprețioasă care amplifică seriozitatea, dar și optimismul, scoate adevărul la iveală și este un ajutor de nădejde în situațiile conflictuale. Îl protejează pe cel care-l poartă, ferindu-l de dușmani, de energii negative și de blesteme. Este, de asemenea, benefic și pentru sănătate.
Onixul negru aduce noroc și fericire, face mai puternice legăturile de prietenie, echilibrează sufletește și emoțional și totodată alungă gândurile negre.
Onixul negru, în vechile tratate de astrologie, era asociat planetei Saturn și zodiei Capricorn,
Onixul este o piatra a tariei interioare. Ne ajuta sa fim mai induratori si persistenti, incurajandu-ne sa rezolvam chiar si cele mai dificile si sumbre situatii.
La nivel mental, ne imbunatateste abilitatea de a ramane concentrati. Stimuleaza din punct de vedere energetic retinerea informatiilor si ne invata sa fim atenti la detalii. Aceste daruri fac din Onix o piatra perfecta pentru elevi, studenti, profesori, oameni de afaceri, contabili, avocati, tehnicieni software si pentru toti cei carora munca le solicita un nivel inalt de concentrare, perseverenta si disciplina.
Onixul ajuta la asimilarea vitaminelor E si B, ajuta la oxigenarea plamanilor,este totodata benefica pentru unghii, par, piele, dinti...

Culorile pot diferi in functie de setarile monitorului dumneavoastra.

Nu exista comanda minima in acest magazin. Pentru comenzile cu valoare mai mare de 50 lei, transportul este GRATUIT prin Posta Romana.

Daca valoarea comenzii depaseste 60 lei, va rog sa va alegeti un produs din sectiunea cadouri.

Va multumesc pentru vizita! :)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: guta elastica, margele ovale malachit, pietre semipretioase, sfere malachit, sfere onix

Dimensiuni: Lungime bratara: 19 cm. Se poate adapta la dimensiunea dorita de dumneavoastra.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid doar pentru orase.: de la 0 LEI
Transfer bancar: de la 0 LEI
Ridicare personala in BOTOSANI, zona Grivita - MALL.: 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare
Transfer Bancar

Opiniile clientilor

  • Foarte frumoasa! Este bine lucrata si are un aspect ingrijit. Extrem de placuta la purtat.

    Anonim | 14.05.2023

  • Lucrate cu mult rafinament! Deosebite!

    Anonim | 20.11.2022

  • Super! Imi place foarte mult!

    Anonim | 20.11.2022

  • De la prima vedere m-a incantat! Finete si bun gust! Recomand!

    Anonim | 20.11.2022

  • SUPER !

    Anonim | 29.01.2022