Bratara pietre semipretioase

65 LEI

Bratara sarma cupru placat si pietre semipretioase.

TURCOAZ ARIZONA-Este una dintre pietrele cu cele mai mari efecte curative.Bun pentru meditație și concentrare. Unii amerindieni denumeau această piatră Piatra Cerului si credeau că poate da puteri psihice puternice utilizatorului iar vibrațiile ei pot crea o punte spirituală între lumi. Asigură protecție în timpul călătoriilor astrale.Stimulează capacitatea de autovindecare a organismului, tonifică și întărește corpul fizic, ajută la regenerarea țesuturilor. Îmbunătățește activitatea sistemului imunitar.

PERLE CULTURA ROZ-Numita LACRIMA LUI DUMNEZEU. Puternic rol protector. Mareste sentimentul de dragoste, respectul de sine si increderea in propria persoana. Simbol al sinceritatii, puritatii, inocentei, cinstei. Aduce succes, fericire, dragoste, noroc, prietenie, dragoste, bani, protectie, noroc, creativitate, curaj, intelepciune, frumusete, compasiune, loialitate. Asigura o casnicie fericita. Piatra a norocului. Protejeaza copiii, mamele si familia.

OCHI DE TAUR-In cele mai vechi timpuri piatra Ochi de Taur era considerata a fi o amuleta pentru protejarea in fata energiilor malefice. Datorita energiei sale, aceasta piatra poate indeparta energiile negative. Conform credintelor din traditia indiana, piatra Ochi de Taur asigura succesul in comert si de asemenea contribuie la longevitate. Tot in traditia indiana acest cristal este folosit pentru o mai buna comunicare cu lumea paralela. Astazi cristalul de Ochi de Taur este folosit cu precadere pentru decoratiuni si pentru bijuterii. Polaritatea cristalului Ochi de Taur este Yang.

AGAT-Piatra a longevitatii, vindecarii, protectiei. Recomandat celor care traiesc in medii incarcate de tensiune, ostilitate, adversitate, rol protector impotriva energiilor negative,confera calm in perioade de stres, puternic rol curativ general.

CRISTAL DE STANCA-Supranumit Gheața Eternității sau Piatra Puterii, reprezintă un puternic talisman de noroc. Are un puternic rol protector împotriva energiilor negative.
Este: un bun ghid spiritual, poate fi folosit pentru orice scop pozitiv, este înlocuitor al oricăror alte pietre.
Reduce: gândurile negative, accesele de auto-compătimire, sentimentul de vinovăție, melancolia, sentimentul de singurătate.
Purifică: și amplifică efectele celorlalte pietre lângă care este purtat.
Calmează: relaxează, stimulează, vindecă, bun pentru meditație și rugăciune, conferă iluminarea spirituală.
Aduce: inspirație, clarviziune, protecție, armonie în suflet, curaj, încredere, imaginație, echilibru emoțional, răbdare, dragoste, noroc, succes, bani, sănătate.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: pietre semipretioase, sarma cupru placat

Dimensiuni: 23 cm reglabila

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
Revolut