Bratara reglabila , Bratara din cupru , Bratara din cupru si cuart.

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Bratara unicat , lucrata manual , din sarma de cupru si cuart roz. Bratara este oxidata , polisata si vafi lacuita . Toate bijuteriile comandate vor fi impachetate in cutii de bijuterii.
Se spune despre cupru ca ar avea valente terapeutice, amelioreaza efectele artritei si regleaza metabolismul. De asemenea, ar avea efect antimicrobian si rol de protectie energetica.
CUARTUL ROZ Piatra iubirii neconditionate si a pacii infinite , elibereaza tensiunea si stresul, inlatura furia si resentimentele, risipeste fricile si suspiciunea si renaste in noi speranta si increderea in bunavointa Universului.
EFECTE TAMADUITOARE. Cuartul Roz este un bun stabilizator al traumelor si dezechilibrele inimii fizice. Acest Cuart ajuta inima sa faca schimbul de la psihologia bazata pe stres, la cea bazata pe frecventele superioare ale Iubirii. Este o piatra ideala pentru copiii nascuti prematur sau pentru copii in general, cei care au o inima slabita sau boli de inima, dar poate fi folosita de oricine isi doreste o inima mai puternica si mai stabila. Cuartul Roz fortifica inima si sistemul circulator si elimina impuritatile din fluidele corporale. Plasat pe timus, vindeca pieptul si afectiunile plamanilor. Trateaza rinichii, glandele suprarenale, atenueaza ameteala si este cunoscut pentru stimularea fertilitatii. Cuartul Roz sau elixirul preparat din el vindeca arsurile si basicile si infrumuseteaza tenul. Este util in tratamentul bolii Alzheimer, bolii Parkinson si al dementei senile.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Cuart, Cupru

Dimensiuni: Reglabila

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Superb inelul! Mai frumos decat in poze! Recomand

    Anonim | 12.02.2024

  • Colierul este atât de finuț și elegant. Foarte frumos!

    21.01.2024

  • Este un inel deosebit și finuț!

    21.01.2024

  • Foarte finuți!

    21.01.2024

  • Sunt minunati si mult mai frumosi decat in poze. Comunicarea si livrarea foarte ok. Multumesc!

    07.09.2023