Bratara ȘAH - MAT!

90 LEI

Bratara ȘAH - MAT! Brățara 8:8 împletită manual din sarma de cupru placată cu argint și sarma colorata neagră, intr-un model de tabla de șah : Pe 8 baze sunt împletite pătrate negre de 8 rânduri.
Cuprul genereaza un camp de forta asemanator energetic cu vibratia iubirii de aici provenind si asemanarea lui cu planneta Venus.
Influenteaza cresterea plantelor, are actiune terapeutica asupra plamanilor si se pare ca ar avea si o oarecare influenta asupra ADN-ului uman.
Purtarea acestui metal face ca intregul corp sa intre intr-un proces de rezonanta, proces ce are ca scop deschiderea chakrei iubirii.
Odata cu deschiderea acestei chakre, organismul isi poate declansa sistemul de autoaparare impotriva oricarei agresiuni energetice.
Argintul este unul dintre cele mai vechi metale preţioase, fiind un simbol al purităţii şi al inţelepciunii.
Combinatia de cupru cu argint ii da acestei bijuterii protietati magice.
Cifra 8 este asociată cu simbolul infinitului. Acest simbol (cifra opt așezată pe orizontală), arată adevărata putere a acestui număr infinitul și abilitatea de a merge mai departe, la nesfârșit.
8 este numărul echilibrului cosmic, simbolizeaza forţele materiale, este numărul reacţiei şi al justiţiei echilibrante, una dintre cele mai de succes cifre.
Creatie din suflet pentru suflet!

Multumesc ca ati vizitat magazinul meu!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Sarma de cupru placată cu arg, sarma de cupru colorata neagra

Dimensiuni: Dimensiune reglabila: 19-22 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Mi-am dorit bijoux-uri din cupru cu un model spirala simplu dar deosebit. Au ajuns la timp, intr-o cutie frumoasa si ingrijita, iar setul este de-a dreptul minunat. Toata lumea mi le admira si sunt incantata. Multumesc mult. Voi reveni cu alte comenzi.

  07.11.2019

 • Un inel superb,descris foarte frumos pe care il port cu mare drag si il recomand

  Anonim | 03.06.2019

 • Brățara simplă aurie are bucuria soarelui, îți confirmă o dată în plus eleganța și grația simplității și te învață cum poți să fii fericit cu puțin.

  Anonim | 31.12.2018

 • roșiatic și rosé, contrast fabulos; vișiniul îți arată cum călătorește lumina, cum poate trece fluid de la un segment la altul; te duce cu gandul la magia rubinului și îți dă un sentiment de împlinire, de plinătate.

  Anonim | 31.12.2018

 • structura de țesătură, de veșmânt împărătesc, de brocart. Broderie fină. Grație de artist o tehnică de înaltă precizie. Artă de țesătoare în metal, în fibra cea mai subțire, deopotrivă finețe și tărie, trăinicie.

  Anonim | 31.12.2018