Bratara Shamballa , Bratara cu margele din lava si obsidian , Bratara pentru meditatii, Bratara cu energie, Bratara unisex.

25 LEI40 LEI

Bratara unisex tip Shamballa, bratara din waxed cotton ,
bratara cu margele din lava si obsidian , bratara reglabila.
Lava-pentru oameni, care cred în puterea lor vindecătoare acestea reprezintă o sursă de energie, dragoste, bucurie, sănătate, frumusețe și speranță. Piatra de lavă este făcută dintr-o lavă rigidă. Se spune că lava este sângele planetei noastre, așa că piatrei de lavă este atribuită o putere aparte care poate fi trezită de purtătorul ei. Piatra de lavă are capacitatea de a acumula căldura și, prin urmare, este adesea folosită pentru masaje.
Obsidianul negru este o piatră foarte puternică şi creativă, care ancorează sufletul şi forţele spirituale pe plan fizic, punându-le sub îndrumarea voinţei conştiente şi permiţându-le să-şi manifeste energiile pe pământ. Această piatră este responsabilă şi de creşterea stăpânirii de sine.
Obsidianul negru -obligă la înfruntarea adevăratului eu, ajungând până în profunzimea subconştientului. Inlătură dezechilibrele şi aspectele obscure, pune în evidenţă factorii ascunşi şi amplifică energiile negative pentru ca ele să fie din plin simţite şi apoi eliberate. Acest efect curativ întoarce în vieţile anterioare şi poate acţiona pe linia ancestrală şi familială. Obsidianul negru foloseşte trecutul ca un compost pentru a produce o energie fertilă, necesară dezvoltării sufletului. Corectează folosirea precedentă neadecvată a puterii şi cercetează toate problemele de acest tip pe toate nivelurile şi învaţă că a avea putere nu înseamnă a o exercita în scop personal, ci a o folosi pentru binele tuturor Piatră protectoare, respinge negativitatea şi gândurile rele. Permite lăsarea în urmă a iubirilor vechi şi susţine acest proces. Utilizat în ritualurile şamanice pentru eliminarea problemelor fizice, posedă şi darul profeţiei.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Margele din lava, Obsidian, Waxed cotton

Dimensiuni: Reglabila.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Superb inelul! Mai frumos decat in poze! Recomand

    Anonim | 12.02.2024

  • Colierul este atât de finuț și elegant. Foarte frumos!

    21.01.2024

  • Este un inel deosebit și finuț!

    21.01.2024

  • Foarte finuți!

    21.01.2024

  • Sunt minunati si mult mai frumosi decat in poze. Comunicarea si livrarea foarte ok. Multumesc!

    07.09.2023