Brățări unisex, realizate cu pietre semiprețioase de agat alb, jad rubin, aqua terra jasper si angelit. Brățară talisman, brățară benefică.

De la 75 LEI

Brățări unisex, realizate cu pietre semiprețioase de agat alb, jad rubin, aqua terra jasper si angelit. Dimensiunea pietrelor este de 6mm iar lungimea o alegeti dvs.
***
Nuanțele produselor vizualizate online, pot suferi mici modificări față de cele reale in funcție de setările monitorului dumneavoastră. Vă rog sa aveți in vedere că fotografiile macro, cele făcute de aproape pentru a capta toate detaliile, fac elementele să pară mai mari. Fiți atenți la descrierea dimensiunilor oricărui produs pentru a putea evalua corect dimensiunea reală.
Comanda minimă este de 50 lei (fără transport)
Produsele se expediază in ambalaj standard ce nu are rol de ambalaj cadou. Modul de ambalare este, in special, unul de protecție a bijuteriilor pe timpul transportului. Înainte de a comanda, vă rog să citiți cu atenție politica magazinului Giorgia Bijoux.
Dacă aveți întrebări nu ezitați să ma contactați. Mai multe modele găsiți aici: www.breslo.ro/GiorgiaBijoux
Vă mulțumesc!
*** Cristaloterapia***
AGATUL - proprietățile spirituale ale pietrei de agat: promovează stabilitatea, echilibrul și claritatea în toate aspectele vieții. Aceasta include echilibrul emoțional și fizic. Proprietățile sale de echilibrare energetică ajută la reglarea fluxului de energie în întregul corp, promovând o sănătatea generală. Este adesea folosit în meditație și alte practici spirituale, deoarece poate ajuta la calmarea minții și la promovarea liniștii interioare. De asemenea, se spune că sporește curajul purtătorului, îmbunătățește percepția și concentrarea și oferă protecție împotriva pericolului.
AQUA TERRA JASPER - este un mister. Această piatră frumoasă și interesantă poartă o serie de nume diferite, pe lângă Aqua Terra Jasper, cele mai comune nume alternative sunt: African Opal, Impression Jasper și Sea Sediment Jasper. În ciuda confuziei cu privire la numele său, această piatră este foarte populară. Aqua Terra Jasper este o piatră calmantă care aduce pace interioară și claritate a gândirii. Promovează compasiunea și iubirea. O piatră excelentă de hrănire, ajută la vindecarea emoțională și poate fi folosită pentru a ușura îngrijorarea, frica și depresia. Aqua Terra Jasper aduce protecție, absoarbe energia negativă și aliniază corpurile fizice și mentale. Deschide chakra inimii și echilibrează yin și yang.
ANGELITUL isi trage denumirea din cuvantul angel si este recunoscut ca Piatra ingerului protector (sau piatra ingerilor), datorita proprietatilor sale fizice si metafizice.
Este un cristal care transmite pacea si care curpinde vibratiile delicate ale ingerilor pazitori. Aduce serenitate si pozitivism la nivelul spiritului. Contribuie la inaltarea constiintei tale la nivelul lumii invizibile si iti reaminteste constant de faptul ca esti intotdeauna inconjurat(a) de ingeri.
JADUL RUBIN - se asociaza cu iubirea si cu sprijinul in domeniul descarcarilor de energie, fiind foarte util pentru canalizarea tensiunii catre o directie constructiva. Jadul este o piatră care promovează transformările și facilitează obținerea bogăției și abundenței în viață. Este varietatea de Jad cu cea mai mare energie stimulatoare si pasionala. Își exercită influența asupra celei de-a patra chakre, cea a inimii, atât la nivel fizic, cât și emoțional.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Pietre semiprețioase, snur special bratari

Dimensiuni: Lățime 6mm, lungime la alegere.

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 17 LEI
Curier rapid: 20 LEI
Sameday easybox: 15 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar

Opiniile clientilor

  • Absolut minunat, este mult mai frumos in realitate

    Anonim | 16.07.2023

  • Superb! Finut, foarte atent lucrat!

    12.05.2023

  • Superb! Foarte elegant, finut, atent lucrat!

    12.05.2023

  • Il ador ! Finut, elegant.

    12.05.2023

  • Minunat! Foarte elegant, finut, lucrat cu migala!

    12.05.2023

Ti-ar putea placea