Breloc piele tabacita vegetal

49 LEI

Breloc din piele tabacita vegetal de culoare rosu

CALITATE- Brelocul este realizat manual din piele naturala in atelierul nostru cu grija si atentie pentru detalii.Folosim materiale naturale si durabile care dezvolta patina pe masura ce este purtat.Fiecare zgarietura va va spune povestea ei ,iar in timp va capata si mai mult caracter.Fiecare produs este unic deoarece este realizat handmade,iar dibacia mainilor nu poate fi standardizata.Pielea tabacita vegetal este cea mai calitativa piele existenta .Procesul de tabacire este folosit inca din antichitate si dureaza pana la 9 luni.Culoarea este obtinuta prin metode traditionale de nuantare cu tanini naturali ,si nu cu vopsea.De aceea tot mai putine tabacarii realizeaza acest tip de piele, in Romania ramanand doar 2.

PRACTICALITATE - Mentine-ti cheile organizate cu un breloc de calitate din piele realizat manual.Se pot atasa atat chei normale cat si cele auto .Un breloc elegant si de calitate poate fi oferit cadou colaboratorilor, angajatilor sau persoanelor dragi .
Pentru cantitati mai mari poate fi realizat din orice culoare se poate personaliza la cerere si cu logo sau text ,astfel putand sa va faceti reclama eficient.


SUSTENABILITATE -Suntem prietenosi cu mediul inconjurator folosind doar materiale naturale,inclusiv ambalajul care este 100% biodegradabil

REALIZAT IN ROMANIA - Sustineti productia locala.Producatorul roman inca exista,si are nevoie de sustinerea dvs.

CARACTERISTICI

Culoarea si textura evidentiaza frumusetea pielii naturale premium.
Pentru a evita marginile aspre,acestea au fost rotunjite,tesite si vopsite,ajutand astfel la culcarea si sigilarea fibrelor.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Am primit comanda! Vreau sa ofer 5*...Recomand ....pachetul si produsul e de 10*...produs de calitate si foarte frumos...felicitari pentru ce faceti

    27.04.2022

  • Sunt foarte multumita...lucrat foarte frumos...

    17.09.2021

  • Excelent, produs cu talent și multă grijă pentru detalii. Foarte buna comunicare, livrare rapida, prezentare atractiva; categoric un shop pe care îl recomand din toată inima.

    29.10.2020

  • Fara comentariu

    05.07.2022

  • Fara comentariu

    01.07.2022