125 LEI140 LEI

Broasca țestoasă ( cod 675)

Bijuterii Feng Shui

Se crede că formele și mediu pot influența principiul qi (suflu) iar acest lucru ar conduce la realizarea armoniei locurilor unde trăiesc oamenii.
Mergând pe acest principiu, putem crede că și bijuteriile care respectă principiile Feng Shui, pot influența fluxurile bioenergetice (în mod benefic) ale persoanei care poartă aceste tipuri de bijuterii, în raport cu locurile unde se afla la un moment dat.
Primul set pe care doresc sa vi-l prezint, este un set care are ca piesă central broasca țestoasă, unul dintre cele patru simboluri sacre Feng Shui: Dragonul, Pasărea Phoenix, Tigrul și Broasca țestoasă.

Broasca testoasa Feng Shui.
Este un simbol al apei.
Dezvolotarea spirituala este strans legata cu longevitatea iar personificarea broastei testoase simbolizeaza tocmai acest aspect.
Persoanele care își doresc o viață împlinită și lungă apelează deseori la acest simbol Feng Shui, în propria locuință sau PURTAT ASUPRA LOR sub diverse forme.
Broasca țestoasă este reprezentativă în natură pentru longevitate și rezistență. Fragilitatea-i aparentă este bine ascunsă sub carapacea protectoare, aproape indestructibilă.
Deși lentă, broasca țestoasă își continuă drumul ales cu o determinare și o hotărare fantastică, iar simbolul Feng Shui cu înfățișarea ei este renumit pentru puterile sale. (sursa: )

Asadar, va propun un set cu Broasca Feng Shui.


Info
tip: Lucrat Manual adaugat: 19.06.2017 54 de vizualizari vandut si livrat de Gheorghitza Disponibil imediat

Dimensiuni
Colierul: 42 cm / 40 grame
Pandantivul : 2 x 2 x 1 / 5 grame
Bratara (cu inchizatoare): 18,5 cm / 15 grame
Cerceii: 5 cm / 5grame (2,5 + 2,5 gr)

Materiale
Accesorii gold filled de calit, Jasp, Snur multifir de matase maro

Gheorghitza
Arad

GOLD
 • Albastrului verde - de Szasz Teodora "mi-am împrăştiat sufletul peste cele două culori ale ierbii ruşinos sărutate, peste cele două culori ale cerului purtat de luceferi, peste cele două culori ale ierbii fraged îmbrăţişate....

  marciana |  17.06.2017

 • Multumesc ! ( Machu Pichu - orasul pierdut al incasilor, fabulosul oras sacru plin de secrete si mister )

  marciana |  13.06.2017

 • VA MULTUMESC ! Este o revelatie pentru mine intalnirea cu produsele acestea si cu creatorul lor ! Va doresc bucurii si sanatate !

  ancasanda |  10.06.2017

 • VA MULTUMESC ! Este o revelatie pentru mine intalnirea cu produsele acestea si cu creatorul lor ! Va doresc bucurii si sanatate !

  ancasanda |  10.06.2017

 • Este exact ce-mi trebuia in acest moment. Am simtit ca am prins aripi si ca pot zbura! Iti multumesc, George, esti minunat!

  soso07 |  09.06.2017