Broșă Renaștere

27 LEI
Către magazinul Dichisar

Broșă Renaștere
Broșa Renaștere face parte din colecția Înflorește din Interior. Are dimensiunea de 5 cm și poate fi realizată în următoarele culori:
1.violet
2.purple
3.albastru închis
4.verde smarald
5.rosu
În luna februarie, fiecare broșă vine însoțită de un șnur de mărțișor.
Despre colecția Înflorește din Interior
Ce înseamnă să înflorești din interior?
Înseamnă Renaștere, reînnoire, revitalizare, transformare.
Să înflorești din Interior înseamnă să te deschizi spre lume manifestând darurile pe care le contii și să îți creezi viața conștient din aceste daruri, cu atenție, prezență activă și răbdare. Presupune în același timp Cunoaștere, Transformare și Înțelepciune. Înseamnă să fii conectat cu Sinele tău Divin, să îți extinzi inima cu înțelepciune, grație și recunoștință, să o urmezi constant și să manifești ceea ce ea creează spre a fi dăruit.
Înflorește din interior alegând să oferi atenție doar acelor părți din tine care te clădesc ca OM. Acele părți care îți definesc și slefuiesc viziunea și din care vor răsări cei mai frumoși muguri și cele mai înmiresmate flori.
Tu decizi cum îți pictezi gândurile, cum îți simți emoțiile și cum îți extinzi inima și mintea împreună. Alege în fiecare zi să îți deschizi inima așa cum floarea se deschide către soare. Alege-te pe tine... așa cum trăiești în interiorul tău. Alege să extinzi interiorul către exterior. Alege să înflorești cu Armonie!


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare