Brosa statement handmade unicat - Martisor - floare (cod966)

88 LEI

Brosa realizată manual din foamiran în formă de hortensie este o creație delicată și rafinată, potrivită pentru a fi oferită ca martișor sau purtată cu eleganță pe tot parcursul anului. Foamiranul este un material ușor, moale și maleabil, oferindu-i broșei un aspect plin de viață și realism.
Aspectul general al broșei ar putea fi descris astfel:

Culoarea alba a foamiranului imită cu fidelitate nuanțele de roz întâlnite în floarea de hortensie. Aceasta va conferi broșei un aspect proaspăt și primăvăratic, potrivit pentru a fi oferită în perioada martisorului.

Textură detaliată: Fiecare petală a hortensiei este modelată manual pentru a reda cu precizie detaliile și forma specifică a florii. Marginile petalelor sunt ondulate ușor, pentru a conferi o notă de realism și tridimensionalitate.

Dimensiune moderată: Brosa are dimensiune potrivită pentru a fi purtată cu ușurință atât pe o haină, cât și pe o eșarfă.

Pe spatele broșei se găsește un sistem sigur de prindere cu ac metalic, asigurând astfel că bijuteria poate fi purtată cu încredere și confort.

Broșa poate fi oferită ca un cadou special de martisor, simbolizând începutul primăverii și al unei noi etape. În același timp, datorită designului său, poate fi purtată cu grație și în celelalte sezoane, aducând un strop de eleganță și naturalețe în orice moment al anului.

Deoarece este modelata manual, fiecare brosa este unică în felul său, având mici variații în formele, detaliile și culorile ei. Acesta brosa este atât o expresie a creativității, cât și un omagiu adus frumuseții naturii.

Brosa handmade - martisor, rotunda statement, realizata manual din foamiran - diametrul - 6 cm, inaltime - 4 cm. Sistem de inchidere - cu ac.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: ac brosa, baza brosa, foamiran

Dimensiuni: diametrul - 6 cm, inaltime - 4 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Fan Courier (fara kilometrii suplimentari): de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Cerceii sunt foarte frumoși, arată ca în poze și descriere. Sunt deosebiți și ieși în evidenta :). Mulțumesc mult pentru rapiditatea cu care mi i-ați trimis.

    26.04.2024

  • Unici! Superb lucrati!

    Anonim | 22.04.2024

  • Cel mai frumos colier din cate am avut, excelent!

    Anonim | 22.04.2024

  • Absolut superb!!

    Anonim | 22.04.2024

  • Foarte delicat colierul. Colaborare excelenta si d.p.d.v. al livrarii.

    Anonim | 14.03.2024