Broșă Trăiesc Frumos

33 LEI
Către magazinul Dichisar

Broșa "Trăiesc Frumos" este realizată din lemn, este pictată manual și face parte din colecția "Suflet frumos". Diametru broșă: 6 cm.
Colecția "Suflet frumos" vorbește despre recunoașterea frumuseții pe care o purtăm adânc în sufletul nostru. Această colecție cuprinde brățări, coliere și broșe ce au scrise cuvinte care să amintească oamenilor de propria frumusețe. Ceea ce purtăm în suflet ne înalță atât pe noi cât și pe cei din jurul nostru și are puterea de a face viața mai frumoasă, mai bună și mai ușoară. Are puterea de a schimba lumea începând cu tine însuți. Despre această Frumusețe este vorba, cea care este conectată la lumina spiritului nostru divin și care se revarsă și în exterior atunci când alegem să o onorăm și să o manifestăm.
Frumusețea vorbește prin gânduri, cuvinte, artă, fapte, acte de bunătate și acțiuni imperceptibile și dătătoare de putere. Ea se simte prin tăcere, prin dans, prin vibrație. Frumusețea se aude prin muzică, frecvență, prin sunet. Frumusețea trăiește în noi, se extinde în noi și în afara noastră dacă alegem să o exprimăm.
Alege Frumusețea din tine!
Poartă cuvinte care îți înalță sufletul!


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare