In vacanta! Magazinul Flower.Flavour este in vacanta de pe 19.05.2018 pana pe 29.05.2018.

Butoni eleganti din lemn exotic african padauk si wenge. Accesoriu mire. Cadou exclusivist pentru barbati


89 LEI112 LEI

Descriere

Butoni eleganti realizati manual din lemn de wenge și padauk pe suporturi de butoni arginti. Padauk-ul este un lemn exotic, originar din Africa. Are o colorare foarte unica, roșcat - portocalie si datorita acestui fapt este denumit uneori cu numele Vermillion. Wenge se trage tot din Africa, este un lemn tare si nobil. Culoarea lemnului wenge variaza de la un negru luminos deschis pana la culoarea ciocolatei.
Butonii au fost creati cu mare grijă la detalii și au formă rotunda.
Setul are un aer exclusivist (datorita lemnului exotic flosit) si elegant in acelasi timp si se preteaza foarte bine ca accesoriu pentru mire in ziua nuntii sau ca si cadou de aniversare a 5 ani de casnicie.
Setul poate fi de asemenea, un cadou perfect pentru tata, prieten, sot, frate sau văr pentru ziua de naștere, aniversare sau Craciun.

Dimensiuni:
diametru: 1.5 cm

Setul va fi ambalat intr-o cutie de lemn captusita cu muschi naturali. Un ambalaj original care se potriveste foarte bine cu butonii si va fi apreciat de toata lumea.

Sfaturi de îngrijire:
- Păstrați butonii in cutia in care ii primiți sau separat de alte bijuterii pentru a evita zgârieturile. De asemenea, locul de depozitare trebuie protejat de lumina directă a soarelui sau de căldura excesivă.
- evitați contactul extins cu umiditate, solvenți și parfum.


Info
tip: Lucrat Manual adaugat: 19.04.2018 29 de vizualizari vandut si livrat de Flower.Flavour Disponibil la comanda (2 zile)

Dimensiuni
1.5 cm x 1,5 cm

Materiale
lemn, metal, padauk, wenge

Feedback
  • Exact asa cum mi-am dorit-o ! Arata mult mai bine decat in poze! Iar comanda ? Nimic de reprosat ! Mi-au trimis mesaj la fiecare pas. Felicitari echipei

    temelievioleta |  13.03.2018

  • Va multumesc frumos pentru accesoriu.este exact ca in poza.este special:)

    roxanasorcaru |  22.01.2018

  • Este superba! Multumesc.

    Anonim |  30.08.2017