Cadou pentru el. Pandantiv din lemn reciclat de maslin și rășină.

De la 125 LEI

Informatii

Pandantiv lucrat manual din lemn de maslin reciclat , stabilizat și rășină epoxidică transparentă colorată cu pigment verde. Rășina este o rășină nontoxică, specială, pentru bijuterii.
Acest colier inspirat din natura a fost creat cu mare grijă la detalii si are un finisaj lucios obținut prin șlefuire și polizare manuală.
Are un design original si este unic. Poate fi un cadou minunat cu ocazia unei zile de naștere, aniversări sau Valentine's day.

*** Dimensiuni pandantiv:
Lungimea maximă 5.0 cm
Lățime maximă 1.3 cm
Grosime maximă 0,5 cm

*** Colier: Poți alege între : Sfoară textilă neagră sau lănțișor tip snake placat cu argint (vezi ultima fotografie). Alege materialul colierului și dimensiunea acestuia la plasarea comenzii.

*** Colierul va fi împachetat într-o cutie de cadou din carton, perfectă pentru orice ocazie.
In cutie putem adăuga si un scurt mesaj din partea ta. Daca dorești, scrie-ne mesajul in căsuța "Personalizare comandă" atunci când plasezi comanda.

*** Sfaturi de întreținere:
- Păstrează pandantivul în cutia in care îl primesti sau separat de alte bijuterii pentru a evita zgârieturile. De asemenea, locul de depozitare trebuie protejat de lumina directă a soarelui sau de căldura excesivă.
- Evită contactul îndelungat cu apa și nu pulveriza pandantivul cu parfum.
- Dacă optezi pentru versiunea cu lanț de argint: argintului nu îi place apa sau aerul umed, de aceea trebuie depozitat în locuri protejate de umiditate.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Lemn de maslin reciclat, pigment, rasina

Dimensiuni: Lungimea maximă 5.0 cm
Lățime maximă 1.3 cm
Grosime maximă 0,5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Opiniile clientilor

×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?