CAMASA POVESTI "MICUL PRINT, Sidefat"

490 LEI
Către magazinul Dichisar

Produs pictat manual
Chiar daca ne maturizam si devenim adulti, copilul din noi nu moare niciodata. Alege sa porti o camasa cu desen de poveste precum "Micul Print" si readu copilaria in viata si garderoba ta.
Poate fi o idee originala si inedita de cadou cu care vei impresiona garantat.
Detalii:
Camasile, tricourile si hanoracele sunt realizate din bumbac 100%.
Marimile sunt usor oversized.
Produsele noastre sunt pictate manual, de maini inzestrate si foarte talentate, sunt UNICE si produse in serie limitata. Acestea se pot personaliza la cerere dupa modelul, culorile si ideile clientului, insa se poate alege si din modelele deja afisate.
In plus, daca aveti o camasa, tricou, bluza, etc. preferata pe care doriti sa o personalizati, ne-o puteti trimite iar noi ne ocupam de pictarea acesteia.
98% din produse sunt pictate manual fara sabloane prestabilite sau alte ustensile de copiere etc. Astfel, fiecare model este unic si poate fi personalizat in functie de preferinte, idei, inspiratia clientului.
Vopselele pe care le folosim sunt vopsele speciale pentru tesaturi de cea mai inalta calitate. Culorile se fixeaza termic cu fierul de calcat dar se foloseste si un fixativ special.
Instructiuni:
Spalare:
Produsele pictate se spala de preferat manual pentru a-si pastra intensitatea culorilor. Daca exista pete pe produs, se aplica local solutie, se clateste bine si apoi se spala produsul complet. Se recomanda uscarea pe umeras.
Temperatura apei: 30 grade.
Calcare: Nu puneti fierul de calcat direct pe partea pictata. Calcarea se face numai pe interiorul produsului.
SIZES:
XXS, XS, S, M, L, XL
COLOR:
White, Black


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare