Capsule oligoelemente si zeolit 90 buc

119 LEI129 LEI

Zeolitii sunt alumino-silicati nedigerabili cu o mare capacitate de absorbtie. Odata ingerati, zeolitii absorb toxine si metale grele din tractul intestinal. Clinoptilolita este extrasa din tuf vulcanic zeolitic si este activata si prelucrata pentru a respecta normele necesare consumului uman.
Bentonita (argila purificata) este folosita in mod traditional ca un agent de curatire intestinala datorita capacitatii ei de a a ingloba si elimina depunerile toxice de pe peretii intestinelor.
Curele de detoxifiere ale organismului sunt ideale pentru prevenirea si tratarea constipatiei, pentru prevenirea problemelor de tranzit intestinal lent. Detoxifierea organismului este utila si pentru a scapa de 2-3 kilograme in plus. De asemenea, detoxifierea organismului este indicata pentru a ajuta organele foarte solicitate in procesul de digestie: ficatul, vezica biliara si rinichii. Igienizarea colonului groapa de gunoi a organismului este primul pas care se face pentru detoxifierea organismului.
Detoxifierea organismului se realizeaza prin mecanismele naturale de care dispune corpul nostru si care functioneaza dupa un ciclu cotidian. Zilnic, organismul elimina toxine prin colon, rinichi, plamani, ficat, piele. O alimentatie prea bogata in grasimi, carne, lactate grase, alimente rafinate, produse chimice impiedica detoxifierea organismului.
Prin detoxifierea organismului cu Zeolit, intelegem procesul de eliminare, neutralizare si transformare a toxinelor din organism. Digestia dificila, disfunctiile colonului, problemele hepatice, tulburarile renale, problemele respiratorii si cutanate sunt semne ca detoxifierea organismului este deficitara.
Toxinele pot fi de 4 categorii , iata mai jos
Toxinele cu origine fizica: climatul, radiatiile, lumina, campurile electromagnetice fac din detoxifierea organismului o necesitate.
Toxinele cu origine chimica: poluarea, produsele cosmetice, insecticidele, metalele grele ne obliga sa urmam o cura pentru detoxifierea organismului periodic.
Toxinele cu origine biologica: bacteriile, ciupercile, virusurile, alimentele, deseurile metabolice cresc nevoia unei cure pentru detoxifierea organismului.
Toxinele cu origine psihologica: stresul, bolile psihosomatice sunt de asemenea conditii care vorbesc despre detoxifierea organismului.

Oligoelementele sunt minerale care, desi reprezinta mai putin de 0,1% din greutatea organismului, joaca un rol extrem de important in functionarea normala a acestuia. Oligoelemente sunt: cromul, cobaltul, cuprul, iodul, fierul, manganul, molibdenul, seleniul, zincul, fluorul etc. Ele pot determina imbolnavirea prin deficit, dezechilibru sau intoxicatie.
Fierul intra in compozitia multor proteine si enzime absolut necesare organismului tau. Doua treimi din cantitatea totala de fier se afla in structura hemoglobinei, contribuind la transportul de oxigen de la plaman la tesuturi. Cantitati mai mici de fier se regasesc in mioglobina, cu rol in transportul de oxigen spre muschi, si in numeroase enzime
Iodul furnizeaza substratul pentru sinteza hormonilor tiroidieni (tiroxina si triiodotironina), aproximativ 80% din intreaga cantitate de iod din organism fiind localizata la nivelul glandei tiroide. Cantitatea zilnica de iod necesara este de 150 μg.
Cuprul, cele mai mari cantitati de cupru din organism se gasesc in ficat, rinichi, inima si creier. Aportul zilnic de cupru recomandat este de 1,3-3 mg, deficitul fiind rar la persoanele normale.
Seleniu are un rol critic in controlul metabolismului oxigenului, este necesar pentru cresterea anumitor tesuturi, are rol protector impotriva agentilor carcinogeni si a virusurilor. Functioneaza ca un antioxidant care lucreaza impreuna cu vitamina E, administrarea de seleniu reducand mortalitatea prin orice forma de cancer si incidenta cancerului pulmonar, colorectal si de prostata. Se leaga de Cd (Cadmiu), Hg (Mercur) si alte metale, scazand efectul lor toxic, chiar daca nivelul tisular al acestora ramane crescut

Aportul zilnic necesar de seleniu este de 55-70 mg. Deficitul de seleniu este rar la om. In China apare in asociere cu boala Keshan, o boala endemica virala ce afecteaza copiii si femeile tinere din provincia Keshan, in care solul se pare ca este deficitar in seleniu. Severitatea bolii variaza de la tulburari grave ale ritmului cardiac, ce pot produce decesul, la forme asimptomatice. Intoxicatia cu seleniu este cauzata de ingestia apei contaminate si determina un sindrom clinic, ce consta in dermatita, caderea unghiilor si neuropatie periferica.
Mangan ajuta la actiunea a numeroase enzime, in fiecare zi fiind necesar un aport de 2-5 mg de mangan. Deficitul de Mn la animale produce afectarea scheletului, a sistemului nervos central si a glandelor sexuale. La om, o dieta normala furnizeaza suficient mangan, astfel incat sindromul de deficienta este exceptional. Intoxicatia cu mangan apare numai la persoanele care lucreaza in mine sau la prelucrarea minereului si care dezvolta astenie, anorexie, apatie, cefalee, impotenta, crampe la nivelul membrelor, tulburari de vorbire, uneori simptome neurologice similare Parkinsonului sau bolii Wilson.
Cobalt: intra in componenta vitaminei B12, cu rol in producerea de celule sangvine, troficitatea nervoasa, cresterea si regenerarea tisulara. Necesarul zilnic de cobalt este de 5-8 μg. Deficitul sau genereaza simptome care sunt asociate cu deficitul vitaminei B12. Dimpotriva, administrarea cronica de cobalt inhiba captarea iodului de glanda tiroida, ducand la aparitia gusei.
Zincul ajuta activitatea a numeroase enzime, intervenind in functionarea aparatului reproducator, a sistemului nervos, imunitar, dermatologic si gastrointestinal. Zincul este indispensabil pentru spermatogeneza normala, pentru viabilitatea spermatozoizilor si pentru dezvoltarea embrionului. Deficientele au ca rezultat malformatii cerebrale, oculare, osoase, cardiace ale fatului. Actiunea hormonilor steroidieni este dependenta de zinc si acest element este, de asemenea, esential pentru formarea si functia sistemului imunitar. In plus, zincul joaca un rol important in perceperea senzatiilor gustative si in vindecarea plagilor.
Fluorul intra in compozitia dintilor si oaselor si, atunci cand se gaseste in cantitati adecvate, previne aparitia cariilor. In plus, folosirea lui la pacientii cu osteoporoza duce la cresterea mineralizarii osoase. Necesarul zilnic de fluor este de 1,5-4 mg.

Complicatiile administrarii de fluor timp indelungat constau in calcificarea ligamentelor si a tendoanelor. Consumul cronic de fluor produce, de asemenea, fluoroza, caracterizata prin slabiciune, pierdere in greutate, anemie, friabilitate osoasa si ingalbenirea dintilor (daca se administreaza in perioada de formare a smaltului). Ingestia acuta de cantitati toxice (de exemplu, veninul unor insecte) produce durere abdominala severa, greata, varsaturi, diaree si hipocalcemie. Se pot produce tetanie si stop cardiorespiratoriu.
Crom este un constituent al factorului de toleranta al glucozei, deficitul sau determinand intoleranta la glucoza si neuropatie periferica. Necesarul zilnic de crom este de 0,05-0,2 mg. Cromul trivalent poate determina iritatia tegumentelor la doze mari administrate injectabil. Expunerea profesionala la crom hexavalent are un efect iritant asupra tegumentelor, plamanilor, tractului gastrointestinal si poate determina perforatie de sept nazal si carcinom pulmonar.
Indicatii : 1 capsula de 3 ori pe zi
Prezentare : punguta de hartie/ cutie cu 90 capsule


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: oligolemente, zeolitii

Dimensiuni: 90 buc

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 16 LEI
CURIER RAPID ROMANIA: de la 18 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024