Carte Pop-up Handmade

60 LEI70 LEI

Carte pop-up creată și ilustrată de mine despre compasiune si bunătate. Povestea are 5 pagini, fiecare cu un mecanism pop-up 3D diferit.

Pot trimite cartea și prin EasyBox.

Interiorul acestei minicărți este făcut din hârtie foto semi-gloss, iar coperta este realizată din carton de 2 mm acoperit cu hârtie foto semi-gloss.

Momentan, am creat doar un singur exemplar din această serie, dar pot să fac mai multe dacă există cerere.

Pot realiza aceeași carte și folosind hârtie foto mată, cu lustru metalic de 180g sau hârtie foto satin semi-lucioasă. Dacă aveți întrebări, vă rog să mă contactați direct. Mulțumesc!

Pentru a vedea cum am creat această carte, puteți merge pe canalul meu, Pixieishcreations.

Povestea urmărește călătoria unei rândunici care își salvează prietenii de furtună. Am dorit să fie o poveste simplă, dar plină de viață datorită ilustrațiilor și mecanismelor din hârtie.
Ar fi fost minunat să pot adăuga și un video pentru a arăta exact cum se deschide cartea, dar pozele pe care le-am făcut ilustrează fiecare pagină a cărții. Puteți găsi un videoclip online cu titlul în limba engleză pentru a vedea cum arată această carte!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: 3D, bunatate, cadou hartie, carte, compasiune, elegant, frumos, handmade, hartie, ilustratie, manual, pop up, primavara, special, unic, ziua femeii, ziua mamei

Dimensiuni: A6, aproximativ 10x14 cm

Disponibilitate: la comanda (3 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare