Căsuțe cu Iubire | Mărturii din Lemn

De la 50 LEI

Când am avut noi nuntă, în 2016, în mai, am căutat să găsim niște mărturii potrivite în povestea noastră cu natură și cu inimi. Nu am găsit nimic care să nu ni se pară a fi ori kitchos, ori foarte scump, astfel încât am hotărât să ne facem singuri mărturiile, după chipul, bugetul și asemănarea noastră. Am făcut 80 de căsuțe de lemn și am pictat 80 de inimioare care să ajungă apoi în casele invitaților noastre ca simbol nu doar al iubirii noastre, ci al iubirii în general. Toată lumea s-a îndrăgostit de ele.

***

La mokko, mărturiile de nuntă nu se produc în serie, astfel încât nu avem un stoc. Le realizăm doar la comandă, în seturi de minim 30 de bucăți. Căsuțele sunt personalizabile, astfel încât să se încadreze în peisajul nunții voastre, iar pentru realizarea lor folosim doar lemn de brad din sursă sigură și culori acrilice pe bază de apă.

Prețul unui set de 30 de căsuțe este de 420 de lei, iar al unui set de 50 de căsuțe este de 600 de lei.

Dacă le vrei sub formă de breloc sau de magnet, costul unui set de 30 de căsuțe este de 480 de lei , iar al unui set de 50 de căsuțe este de 700 de lei.

Ce poți personaliza gratuit:

* culorile poți să ne spui câte căsuțe vrei cu acoperiș verde, câte cu acoperiș roșu, etc.

***

Vrei un set de brelocuri doar pentru voi doi? Îl facem cu drag. Costă 50 de lei, iar culorile le alegi tu. Le putem personaliza gratuit, pe spate, și cu data nunții voastre.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: breloc din metal, culori acrilice, lemn de brad, magnet

Dimensiuni: Căsuțele au următoarele dimensiuni:

3.5cm înălțime
2cm lățime
2cm adâncime

Disponibilitate: la comanda (14 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar