CATINA, AFINE, MURE , ECHINACEEA SI GOJI - nou

34,30 LEI35 LEI

PRODUSUL CONTINE : FRUCTE INTREGI DE GOJI SI CATINA ROSIE ( PRODUCTIE PROPRIE) , MURE , AFINE EXTRACT DE ECHINACEEA, MIERE mana.

Mierea de mana (mierea de padure) este singura miere naturala din tara noastra care nu este produsa de albine din nectarul florilor. Mierea de mană sau mierea de padure poate fi obtinută in zonele de pădure, care pot fi atat de conifere (brad, molid, pin, etc) cât si de foioase (artar, stejar etc).
Mierea de mana are o valoare deosebita pentru consumul uman datorita continutului de acizi organici, bioflavonoide, vitamina C si vitaminele grupului B, saruri minerale : calciu, magneziu fier, potasiu, fosfor, seleniu si enzime.

CATINA : Despre catina s-a scris si se va scrie mereu, datorita proprietatilor nemaintalnite la alt fruct. Studiile recente facute de cercetatorii de la facultatile din Rusia au pus catina pe primul loc ca " cel mai complet si complex fruct", incercand sa stabileasca noi valente ale utilizarii lui!
Catina se folosea inca de acum 2000 de ani de vechii chinezi pentru tratarea multor afectiuni grave. S-au gasint zeci de tratate asiatice unde erau relatate diversele utilizari ale acestui fruct miraculos.
Fructul de catina, mai ales coaja, contine 2 pana la 8% ulei gras cu proprietati terapeutice puternic .Fructul este bogat in vitaminele A si E, care sunt foarte usor asimilabile in aceasta forma. El are efecte regenerante, intineritoare si este folosit in foarte multe boli, atat pentru prevenire, cat si pentru tratare. Se administreaza, de regula, la adulti - cate o lingurita de trei ori pe zi, iar la copiii peste un an - cate o jumatate de lingurita de catina..

UTILIZARI:
ajuta la cresterea acuitatii vizuale, combate oboseala oculara,
ajuta la regerarea tesuturilor, la cresterea potentei si fertilitatii, accelerarea proceselor de dezvoltare mentala la copii, regerenarea epidermala rapida, protectie la frig si la radiatiile solare, cresterea imunitatii, antigripal .

GOJI : planta considerata izvor de sanatate si utilizata de mii de ani de terapeutii tibetani si chinezi.
Cercetarile au scos la iveala ca fructul goji este unul dintre cele mai bogate in nutrienti de pe pamant.
COMPOZITIE: - 18 amino acizi care formează un bloc de proteine şi conţin 8 substanţe necesare vieţii, precum izoleucină şi tritofan.
- 21 de minerale, zinc, cupru, fosfor, calciu, seleniu, inclusiv germaniul, un element chimic foarte rar găsit în mâncare.
- Zeaxantină şi Betacaroten mai mult decât în morcovi, o excelentă sursă de medicament natural pentru vedere
- De 400 de ori mai multă vitamină C decât în portocale!
- Vitaminele B1, B2, B6, B12 şi vitamina E
- 8 polizaharide şi 6 monozaharide
- 5 acizi graşi nesaturaţi, include acid linoleic, acid alfa-linolenic, acid beta-sitosterol şi alţi fitosteroli.
- 5 carotenoide, include beta-carotenul, luteină, numeroşi pigmenţi fenolici cu acţiune antioxidantă.
(Zeaxantina joacă un rol cheie în protejarea retinei. Aceasta reduce riscul pierderii vederii și degradării țesutului, apărute persoanelor cu vârsta peste 65 de ani).
- polizaharide sunt constituentul major din aceste fructe, reprezentând peste 33% din fruct.

ECHINACEEA conține un principiu activ numit echinacozidă (derivat polizaharidic de acid cafeic și cicoric - ambii cu proprietăți antivirale incontestabile). Echinacozida azi este considerată una din substanțele cu cea mai mare activitate antibiotică.

MURELE : Aceste fructe contin tanin, acizi organici, vitamina C si flavonoide. Taninul este un compus vegetal complex care poate sa precipite proteinele care contribuie la formarea precipitatelor insolubile; se regaseste in plante si previne anumite afectiuni virotice sau bacteriene, dar si aparitia anumitor tumori. Acizii organici sunt responsabili de cresterea poftei de mancare (aviz celor care doresc sa slabeasca), si sunt capabili sa maximizeze efectul apei asupra metabolismului. Vitamina C are numeroase roluri benefice asupra organismuluio nostru, cum ar fi neutralizarea radicalilor liberi si a nitrozaminelor, reactiile imunologice si facilitarea absorbtiei fierului in tubul digestiv. Flavonoidele merg mana in mana cu vitaminele in tari ca si Statele Unite ale Americii, unde este recomandat consumul zilnic a cel putin 150-200 grame.

AFINE : vitaminele A, E, F, PP si B (B1 si B2) continute de afine sunt mult mai usor de asimilat, deoarece sunt in formula naturala, MINERALIZANT, IMUNIZANT DE EXCEPTIE.

PROPRIETATI :
- creste imunitatea, antibacterian de exceptie, antitumoral;
- stimuleaza activitatea hepatobiliare;
- antiseptic,
nu contine conservanti si apa, doar fructe !
contine: 5 % echinaceea, 10 % goji
reteta si productie proprie

DOZAJ : O LINGURITA DE 2 ORI PE ZI ASIGURA NECESARUL DE VITAMINE, MINERALE PENTRU COPII.
COMANDA MINIMA 40 LEI, toate comenzile mai mici se vor anula automat !
STICLA 270 ML


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: FRUCTE DE PADURE, MIERE DE MANA

Dimensiuni: 270 ML

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 16 LEI
CURIER RAPID ROMANIA: de la 18 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024