Ceas licheni personalizat

280 LEI

Ceas Licheni Personalizat cu flori uscate naturale este o bijuterie florală unică, perfectă pentru a adăuga o notă de eleganță și naturalețe în decorul dumneavoastră. Acest ceas inovator combină funcționalitatea precisă a unui ceas cu frumusețea eternă a florilor uscate, rezultând o piesă de artă inspirată de natură.
Florile uscate naturale încapsulate în acest ceas sunt selecționate cu grijă și prelucrate în mod special pentru a păstra prospețimea și culoarea lor timp îndelungat. Aceasta înseamnă că veți avea bucuria de a vă bucura de frumusețea acestor flori și a lichenilor timp de până la 15 ani, fără a fi nevoie de întreținere sau înlocuire.
Un alt aspect remarcabil al acestui ceas este proprietatea sa antistatică, care previne acumularea de praf și murdărie, asigurându-vă că florile și designul ceasului vor rămâne întotdeauna impecabile și strălucitoare.
Personalizarea acestui ceas licheni este un alt aspect special. Puteți adăuga o fotografie personală dragă sau un text care să vă inspire, astfel încât ceasul să devină o expresie autentică a personalității și gustului dumneavoastră. Cu o gamă variată de culori disponibile, puteți alege combinația perfectă care să se potrivească stilului și decorului dumneavoastră.
Cu Ceasul Licheni Personalizat cu flori uscate naturale, veți aduce natura înăuntru și veți adăuga o notă de originalitate și eleganță în spațiul dumneavoastră. Bucurați-vă de frumusețea eternă a florilor și de funcționalitatea precisă a unui ceas, într-o combinație perfectă care va încânta privirile și va crea o atmosferă specială.
Produsul are o dimensiune generoasă de 30/40 cm, oferind astfel o prezență vizuală remarcabilă în spațiul în care este expus.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: Produsul are o dimensiune generoasă de 30/40 cm

Disponibilitate: la comanda (7 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Va multumesc, totul a fost exact asa cum arata in prezentare! Recomand cu incredere.

    Anonim | 29.08.2023

  • Mulțumesc mult. Un cadou minunat. Mătușa mea e foarte impresionată. Recomand cu mare drag. Am să revin

    Anonim | 27.08.2023

  • O cutie cu detalii personalizate, lucrata frumos si incapatoare.

    17.05.2023

  • Produse calitative cu un aspect deosebit, totul la superlativ!

    Anonim | 14.05.2023

  • Recomand cu toată dragostea!!!

    08.05.2023