Cercei Boho Cerc Mare Din Mărgele Miyuki, 4 Cm, Curcubeu

100 LEI

Dezlantuie-ti frumusetea boema interioara- Patrunde intr-o lume a modei libere cu cerceii nostri boho cu margele Miyuki. Aceste minuni de 4 cm sunt o fuziune de culori vibrante si maiestrie concepute pentru a-ti insufla stilul cu o nota de fler boem.


Cerceii nostri sunt o sarbatoare uimitoare a spectrului curcubeului. Margelele Miyuki, tesute manual intr-un cerc fascinant, afiseaza o serie de culori care va vor insenina ziua si va vor completa tinutele fara efort. De la rosu jucaus la albastru linistitor si fiecare nuanta intermediara, acesti cercei sunt o incantare vizuala.

Boho-Chic intalneste eleganta moderna- Acesti cercei imbina perfect stilul boem atemporal cu o nota moderna. Indiferent daca te imbraci pentru un festival de muzica, o vacanta la plaja sau un brunch casual, acesti cercei adauga o nota de farmec artistic look-ului tau. Sunt usori permitandu-ti sa imbratisezi spiritul Boho in confort.

Cerceii nostri cu margele Miyuki sunt lucrati manual cu dragoste si grija. Margelele Miyuki sunt renumite pentru calitatea si durabilitatea lor, asigurandu-te ca cerceii raman vibranti si frumosi pentru anii urmatori.

Fiecare pereche de cercei este un accesoriu de auto-exprimare. Culorile curcubeului rezoneaza cu stilul tau unic, facandu-i un accesoriu perfect pentru a-ti exprima individualitatea. Indiferent daca vrei un look relaxat, fara griji sau vrei sa fii o aparitie indrazneata, acesti cercei sunt alegerea ta perfecta.

Poti sa dansezi, sa explorezi si sa traiesti viata la maximum fara sa te simti inconfortabil. Cerceii sunt usori si pot fi purtati toata ziua. Imperecheaza acesti cercei cu tinuta ta boho-chic preferata, o rochie maxi fluida sau chiar blugii si tricoul tau casual pentru un look izbitor, care emana personalitate si pozitivitate.

Cerceii sunt o alegere excelenta pentru un cadou. Cauti un cadou atent si atragator pentru cineva special? Cerceii nostri boho cu margele Miyuki sunt o alegere fantastica. Culorile lor vibrante si designul unic ii fac un cadou perfect pentru prietena ta cea mai buna.

Imbratiseaza spiritul boem si lasa-ti adevaratele culori sa straluceasca cu cerceii nostri boho cu margele Miyuki. Adauga o nota de eleganta vietii tale si fa din fiecare zi o sarbatoare vibranta a stilului si a autoexprimarii.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: alama

Dimensiuni: 4 cm

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: 22 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Absolut minunat! Exact ce imi doream! Superb lucrat, cu multa atentie la detalii! Il ador! Colaborarea ireprosabila ! Multumesc Ezara!

    12.05.2023

  • Colaborare excenta. F multumita de produs

    Anonim | 27.11.2021

  • Fara comentariu

    Anonim | 26.09.2023

  • Fara comentariu

    01.09.2023

  • Fara comentariu

    11.07.2023