Cercei bronz ovali, cu frunze de chiparos de baltă, pe fond negru

45 LEI

Cerceii conțin frunze de chiparos de baltă (taxodium distichum), care sunt fixate în rășină epoxidică. Chiparosul de baltă este unul dintre puținele soiuri de conifere ale căror frunze își schimbă în totalitate culoarea toamna și apoi cad, la fel ca la speciile de foioase. Nouă ne place să le culegem toamna, când sunt sunt roșiatice-brune. Am descoperit întâmplător acest copac într-un singur loc din Timișoara, pe malul apei, și de atunci mergem acolo în fiecare toamnă să culegem frunze.

Cerceii fac parte din colecția leaves by artipic.

Acesta este un produs lucrat manual. Produsul din imagine nu mai este pe stoc. Vom lucra un altul pentru dumneavoastră. Vom folosi același tip de flori, însă, deoarece nu există două flori identice, nici produsul nou creat nu va fi exact la fel cu acela din poză. Diferențele dintre produsul din foto și cel care ajunge la dumneavoastră nu sunt greșeli, ci dovezi ale faptului că produsele sunt lucrate manual și ideea nu este să copiem exact un produs, ci să dăm viață unuia nou, cu particularitățile lui. Lucrăm cu rășină, pe care o turnăm în două straturi și este nevoie de timp pentru a se întări fiecare strat, așadar timpul de livrare este între 3-6 zile lucrătoare. Din toate aceste motive, vă veți putea bucura de un produs creat de noi special pentru dumneavoastră.

Rășina este foarte rezistentă, nu se sparge, se toarnă când e lichidă, apoi se întărește și, practic, păstrează așa cum sunt elementele așezate înăuntru, care rămân în bijuterie expuse ca într-o vitrină.

Verificați dimensiunile, eventual măsurați cu o riglă. Dacă doriți cercei mai mari (26×19 mm), precizați în comandă. Suportul metalic este un aliaj de metale comune, care se păstrează foarte bine în timp. Nu conține nichel. Folosim vopsele acrilice și rășină expoxidică ecologică. Vă rugăm să citiți explicațiile de la Livrare și plată (Întrebări frecvente) pentru a vedea care sunt condițiile optime de păstrare a produsului.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: aliaj de metale comune, frunze naturale presate, rasina epoxidica ecologica, vopsea acrilica

Dimensiuni: Dimensiuni platou metalic: 19x14 mm

Disponibilitate: la comanda (6 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 7 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 14 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Ceceii sunt deosebit de frumoși, iar colaborarea a fost excelenta. Recomand cu drag. Multumesc!

    Anonim | 03.06.2020

  • Fara comentariu

    07.07.2020

  • Fara comentariu

    26.06.2020