Cercei cu perle, Argint 999, Pandantiv cu perlă, Perle de cultură, Albe, Baroce, Cercei mismatch, Perle de cultură, Albe, Baroce, Cercei mismatch, Cercei de mireasă, Cercei de autor, Bijuterie contemporană.

1.000 LEI

Cercei cu perle, Argint 999, Perle de cultură, Albe, Baroce, Cercei mismatch, Cercei de mireasă, Cercei de autor, Bijuterie contemporană.

Cerceii sunt creaţi din argint fin, mai puţin sistemele de închidere şi îmbinare, care sunt din 925 şi perle baroce de apă dulce. Cerceii nu sunt identici, nici perlele, dar compoziţional arată la fel. Sunt cercei de tipul "mismatch".

Ambii cercei se pot desparti de părţile superioare si pot fi purtati separat, ca cercei mici, simpli şi ca pandantive, ca şi în ultima poză. Ambele pandantive sunt foarte frumoase şi sunt diferite.

Daca îi purtaţi ca pandantive, veriga intermediară, cea ovală, mică şi puţin răsucită, lăsaţi-o să atârne în spatele perlei, fiindcă nu se vede. Treceţi lantul sau colierul printre sârmă şi corpul cercelului-pandantiv.

Perlele au lungimile de 2.5 - 3 cm.

Vă rugăm să ne contactaţi pentru întrebări suplimentare.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Argint 999, Perle baroce de apă dulce

Dimensiuni: 6.5 cm

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

 • Multumesc ! Superb!

  Anonim | 14.09.2020

 • Este așa cum mi-am dorit.

  Anonim | 10.05.2020

 • Excepționali de frumoși, cu o compoziție echilibrată care scoate din anonimat pe oricine îi poartă, lucrați cu pasiune și atenție la detalii! Comunicare eficientă cu făurarul și o colaborare excelentă pentru un rezultat pe măsură! Mulțumes

  12.02.2020

 • Superb. Mulțumesc. Recomand

  23.12.2019

 • Fara comentariu

  22.04.2020

Ti-ar putea placea