In vacanta! Magazinul Ruka.Artisan.Jewelry este in vacanta in perioada: 21.03.2024 - 31.03.2024.

Cercei cu sticla dicroica ''The Wise Messenger''

Produsul va fi disponibil la intoarcerea Magazinului din Vacanta

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Bunica si femeile mai in varsta obisnuiau sa creada ca bufnitele sunt un mesager nemilos, venit sa prevesteasca moartea sau o nenorocire. Asa ca multa vreme, in copilarie, mi-a fost teama de bufnite, dar eram si fascinata de ele in acelasi timp.
Mi-a luat ceva vreme si cateva carti citite pentru a-mi schimba parerea despre ele, si sa descopar cata simbolistica frumoasa este in spatele acestor creaturi superbe.
Da, in unele culturi, inclusiv cea crestina, ele sunt vazute ca mesageri ai mortii, insa in altele bufnita este un simbol al intelepciunii, razboinic si paznic al dreptatii sau mesager catre lumea de dincolo. Celtii o asociau de asemenea cu Zeita Fertilitatii, si o foloseau pe post de simbol in decorarea hainelor sau a unor obiecte din gospodarie.
In Grecia Antica, bufnita era considerata a fi animalul sacru al Atenei, iar daca soldatii o zareau pe campul de lupta, se spunea ca Zeita Razboiului le zambeste, iar soarta bataliei va fi transformata in favoarea oastei care o vedea prima.
Sper ca poate v-am deschis apetitul sa cautati mai multe informatii despre fascinanta bufnita.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ador sticla dicroica si uneori o aleg in detrimentul pietrelor semipretiose.
Daca nu ati mai auzit despre ea, trebuie sa stiti ca sticla dicroica nu este orice fel de sticla. Este un material modern, compozit, produs prin depunerea unui strat de metale preţioase (aur, platina, argint, etc), extrem de subţire, pe suprafata sticlei.
Acest film se numeste film dicroic, de aici si denumirea sticlei; poate fi fuzionat cu alte tipuri de sticla, rezultand niste piese care sunt super stralucitoare si isi schimba culoarea in functie de unghiul din care sunt privite (precum cele din cerceii de fata). Procedeul de obtinere este relativ complicat, iar mai departe pentru a rezulta niste p ''ietricele'' mici asemanatoare celor folosite de mine, sticla este taiata in bucatele, care apoi puse unele peste altele, se fuzioneaza in cuptoare speciale.
Caracteristici:
- Sunt realizati manual, din argint fin 999 , tije de argint 925 si sticla dicroica
- Argintul a fost antichizat si apoi lustruit, pentru a accentua detaliile decorative.
Bijuteriile cu patina accentuata sunt finisate cu un strat de ceara microcristalina (Renaissance Wax) pentru a incetini procesul de oxidare si pentru pastrarea cat mai mult timp a patinei
-Cerceii sunt unicat.
- Sistemul de prindere: tije cu surub
- Toate bijuteriile sunt lucrate si finisate manual, prin urmare este absolut normal sa apara mici diferente. Acest lucru le conferă unicitate.
- Bijuteria vine insotita de cutiuta si instructiuni de pastrare.
-Dimensiuni: lungime 3 cm/ latime aproximativa 1.5 cm


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Cerceii sunt minunati, ca niste mici bulgari de zapada, perfecti pentru un cadou de Craciun. Comunicarea a fost excelenta, expedierea in timp record, plus instructiuni de ingrijire, deci totul la superlativ! Multumesc mult, recomand si voi reveni!

    Anonim | 16.11.2023

  • Produsele sunt minunate! Comunicarea cu creatoarea excelentă! Dacă doriți podoabe unice aici este răspunsul! Mulțumesc!

    29.08.2023

  • Produsele sunt minunate! Comunicarea cu creatoarea excelentă! Dacă doriți podoabe unice aici este răspunsul! Mulțumesc!

    29.08.2023

  • Ma regasesc in bijuteriile create de Raluca, descopar uneori simboluri care mi se potrivesc, cum s-a intamplat cu rodiile. Voi reveni curand, stiu, vrajita de minuni noi!

    26.02.2023

  • Ma regasesc in bijuteriile create de Raluca, descopar uneori simboluri care mi se potrivesc, cum s-a intamplat cu rodiile. Voi reveni curand, stiu, vrajita de minuni noi!

    26.02.2023