Cercei din pietre semipretioase cu tija

49 LEI80 LEI
Către magazinul Dichisar

Chakra de bază Situat la baza coloanei vertebrale. Culoarea este roșie (reprezentând pasiunea pentru viață) sau neagră (semnificând stabilitate sau împământare). Guvernat de glandele suprarenale, ne îngrijește oasele, dinții, unghiile, coloana vertebrală, anusul, rectul, colonul, prostata, sângele și construirea celulelor. Chakra de bază controlează împământarea noastră către pământ și este asociată cu toate instinctele noastre de supraviețuire și cu autoconservarea. Se referă și la corpul fizic, individualitate, stabilitate și securitate.
Chakra sacrală Situat la aproximativ trei centimetri sub buric. Culoarea este portocalie (reprezentând creativitatea și înțelepciunea). Guvernat de gonade, are grijă de centura noastră pelviană, organele de reproducere, rinichii, vezica și toate lichidele corpului. Chakra sacrală este asociată cu relațiile noastre cu ceilalți, capacitatea noastră de a da și primi, dragostea sexuală / pasională și creativitatea noastră.
Chakra Plexului Solar Situat chiar sub coaste. Culoarea este galbenă (reprezentând gândirea analitică și activitatea intelectuală). Guvernat de pancreas, are grijă de spatele nostru, abdomenul, sistemul digestiv, stomacul, ficatul, splina, vezica biliară și sistemul nervos. Chakra plexului solar este centrul nostru emoțional. Ajută la controlul digestiei vieții, astfel puterea și controlul asupra vieții noastre.
Chakra inimii Situat în centrul pieptului la nivelul inimii. Culoarea este verde (reprezentând vindecare și echilibru) sau roz (semnificând iubire necondiționată și compasiune). Guvernată de glanda timusului, ne îngrijește inima, partea superioară a spatelui, plămânii inferiori, sângele, sistemul circulator și pielea. Chakra inimii este despre dragoste necondiționată, conexiune, acceptare, transformare și vindecare puternică. Este centrul compasiunii, iubirii, conștiinței de grup și spiritualității asociate cu o unitate cu tot ceea ce este. Se echilibrează și leagă între cele trei chakre inferioare și cele trei chakre superioare.
Chakra gâtului Situat la nivelul gâtului. Culoarea este albastră (reprezentând cunoașterea și unirea cu îndrumarea divină). Guvernată de glanda tiroidă, ne îngrijește gâtul, gâtul și maxilarul, corzile vocale, sistemul respirator, canalul digestiv și brațele. Chakra gâtului este centrul nostru de comunicare, oferindu-ne astfel capacitatea de a ne exprima verbal și de a putea avea o comunicare deschisă și clară a sentimentelor și gândurilor. Abilitatea de a elibera. Este poarta către Conștiința Superioară și poarta prin care trec emoțiile conținute în inimă, pentru a deveni echilibrate și armonizate.
Chakra celui de-al treilea ochi Situat între și aproximativ un deget deasupra sprâncenei. Culoarea este indigo (reprezintă căutarea și atingerea scopului spiritual). Guvernată de glanda pituitară, ne îngrijește fața, ochiul stâng, urechile, nasul, sinusurile, cerebelul (creierul inferior) și sistemul nervos central. Cea de-a treia chakră a ochiului este implicată cu intuiția și viziunea noastră interioară, conștiința noastră superioară, centrul iubirii emoționale și spirituale.
Chakra Coroanei Situat la coroana capului. Culoarea este violet (reprezentând iluminarea) sau alb (semnificând puritatea, perfecțiunea și fericirea). Guvernat de glanda pineală, are grijă de creierul nostru (creierul superior) și de ochiul drept. Chakra coroanei este centrul spiritualității, iluminării, gândurilor dinamice și energiei unui individ - însăși esența noastră. Permite fluxul interior al înțelepciunii din eteri și aduce darul conștiinței cosmice. Atunci când este stimulat și clar, acesta permite să vedeți adevărul despre idealuri iluzorii, căutări materialiste și concepte autolimitate. Permite în plus să experimentați o conștientizare continuă de sine și o detașare conștientă de emoțiile personale.


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare