Cercei handmade statement unicat -flori - foamiran (cod882)

75 LEI80 LEI

Movul este adesea asociat cu feminitatea și este o alegere populară în modă și design pentru a exprima aspecte ale feminității.
Această pereche de cercei handmade unicat este cu adevărat specială datorită materialului din care au fost realizați și a formei lor. Acești cercei au fost confecționați din foamiran mov, care a fost tăiat manual si modelat sub formă de flori. Această particularitate face ca acești cercei să fie unici și irepetabili.
Foamiranul este un material ușor și durabil, ceea ce înseamnă că cerceii vor fi foarte confortabili de purtat și vor fi rezistenți la utilizare.
Această pereche de cercei este o alegere perfectă pentru femeile care doresc un look impresionant și extravagant. Cerceii sunt realizați din foamiran, un material ușor și durabil, care le oferă o textură plăcută și o notă de eleganță. Floarea mare mov este centrul atenției, atrăgând toate privirile si adaugand o notă romantică. Pentru a adăuga mai multă strălucire și o notă de rafinament, acești cercei sunt decorati cu margele de nisip de culoare lila perlat. Alegeți acești cercei pentru a oferi un plus de stil și eleganță ținutelor voastre!

Cercei statement supradimensionati, cu flori, unicat, realizati din hartie gumata (foamiran) taiata manual si modelata (diametrul florilor variaza de la 3.5 cm la 4.5 cm), margele de nisip (3 mm), tortite din otel inoxidabil, fir de otel siliconat, elemente metalice si dopuri de silicon.
Lungimea cerceilor cu tortite - 6.5 cm

* Produs unicat *

Vă mulțumesc că ați vizitat magazinul meu!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: dopuri silicon, foamiran, hartie gumata, margele nisip, otel inoxidabil, tortite otel inoxidabil

Dimensiuni: Lungimea cerceilor cu tortite - 6.5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Fan Courier (fara kilometrii suplimentari): de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Cerceii sunt foarte frumoși, arată ca în poze și descriere. Sunt deosebiți și ieși în evidenta :). Mulțumesc mult pentru rapiditatea cu care mi i-ați trimis.

    26.04.2024

  • Unici! Superb lucrati!

    Anonim | 22.04.2024

  • Cel mai frumos colier din cate am avut, excelent!

    Anonim | 22.04.2024

  • Absolut superb!!

    Anonim | 22.04.2024

  • Foarte delicat colierul. Colaborare excelenta si d.p.d.v. al livrarii.

    Anonim | 14.03.2024