Cercei handmade statement unicat -flori - foamiran (cod892)

75 LEI80 LEI

Această pereche de cercei handmade unicat este cu adevărat specială datorită materialului din care au fost realizați și a formei lor. Acești cercei au fost confecționați din foamiran alb, care a fost tăiat manual si modelat sub formă de flori. Această particularitate face ca acești cercei să fie unici și irepetabili.
Foamiranul este un material ușor și durabil, ceea ce înseamnă că cerceii vor fi foarte confortabili de purtat și vor fi rezistenți la utilizare.
Fiecare floare este realizată din foamiran alb si transmite o eleganță eternă și o delicatețe aparte, iar contururile și detalii subtile aduc cu sine farmecul naturii.
Aceste flori, confecționate manual din foamiran, au fost colorate cu pasteluri blânde de albastru, oferind cerceilor un aspect aerat și fresh, asemenea unei zile de primăvară senine. Nuanțele pastelate adaugă un farmec subtil și feminin, conferind bijuteriei un aspect rafinat și sofisticat.
Pentru a adăuga mai multă strălucire și o notă de rafinament, acești cercei sunt decorati cu margele de nisip de culoare bleu perlat. Aceste margele completează armonios compoziția, oferind cerceilor un aer boem și sofisticat.
Cu această pereche de cercei florali, veți purta mereu cu voi frumusețea și prospețimea unei grădini înflorite, și veți străluci în orice ocazie. Această pereche de cercei se transformă într-un accesoriu care va aduce cu siguranță complimente și admiratie
Aceasti cercei au un farmec aparte, transmițând o senzație de seninătate și prospețime, precum o zi senină la malul mării.

Cercei statement cu flori, supradimensionati, unicat, realizati din hartie gumata (foamiran) taiata manual si modelata (diametrul florilor variaza de la 3.3 cm la 4.0 cm), margele de nisip (3 mm), tortite din otel inoxidabil, fir de otel siliconat, elemente metalice si dopuri de silicon.
Lungimea cerceilor cu tortite - 6.5 cm

* Produs unicat *

Vă mulțumesc că ați vizitat magazinul meu!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: dopuri silicon, foamiran, hartie gumata, margele nisip, otel inoxidabil, tortite otel inoxidabil

Dimensiuni: Lungimea cerceilor cu tortite - 6.5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Fan Courier (fara kilometrii suplimentari): de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Cerceii sunt foarte frumoși, arată ca în poze și descriere. Sunt deosebiți și ieși în evidenta :). Mulțumesc mult pentru rapiditatea cu care mi i-ați trimis.

    26.04.2024

  • Unici! Superb lucrati!

    Anonim | 22.04.2024

  • Cel mai frumos colier din cate am avut, excelent!

    Anonim | 22.04.2024

  • Absolut superb!!

    Anonim | 22.04.2024

  • Foarte delicat colierul. Colaborare excelenta si d.p.d.v. al livrarii.

    Anonim | 14.03.2024