Cercei handmade statement unicat -flori -frunze (cod944)

100 LEI

Cerceii statement în formă de frunză, modelați manual din lut cu uscare la aer, reprezintă o combinație captivantă între artă și natură. Acești cercei au fost modelați într-o frumoasă și detaliată formă de frunze, fiecare detaliu reflectând aspectul natural al frunzelor.
Fiecare cercel este modelat cu atenție pentru a recrea textura și forma unei frunze autentice. Prezinta nervuri subtile, margini zimțate sau alte detalii care redau frumusețea naturală a frunzelor.
După modelarea și uscarea lor la aer, cerceii au fost sigilati cu lac. În plus, pe o fata a fiecărui cercel se află o amprentă botanică, creată cu migală, care adaugă un element natural și distinctiv, oferind o notă de originalitate și unicitate fiecărui cercel. Argintiul adaugă o strălucire subtilă și adâncește frumusețea detaliilor, evidențiind frunzele într-un mod elegant și subtil.
Un aspect interesant al acestor cercei este faptul că imprimarea detaliilor frunzei este realizată doar pe o parte a cerceilor. Aceasta conferă o notă de originalitate și eleganță, deoarece partea din spate a cerceilor este netedă, păstrând astfel echilibrul și armonia între elementele vizibile și cele mai puțin evidente.
Deoarece sunt modelati manual, fiecare pereche de cercei este unică în felul său, având mici variații în detaliile și culorile lor. Aceste cercei sunt atât o expresie a creativității, cât și un omagiu adus frumuseții naturii.
Florile sunt realizate din foamiran, un material ușor și durabil, care le oferă o textură plăcută și o notă de eleganță. Acesti cercei statement sunt o bijuterie cu impact vizual puternic, atragand atentia si completand orice tinuta cu un stil distinctiv. Pentru a adăuga mai multă strălucire și o notă de rafinament, acești cercei sunt decorati cu margele de nisip.
Cerceii statement din foamiran sub forma de flori te trimit cu gandul la natură și la frumusețea sa, aducând un plus de primăvară și prospețime oricărei ținute. Sunt perfecti pentru a adauga un element distinctiv outfit-ului tau, o nota de romantism si prospetime stilului tau vestimentar, fiind, totodata, o alegere perfectă pentru femeile care adoră să poarte accesorii unice și feminine.


Cercei handmade statement, realizati din lut cu uscare la aer, hartie gumata (foamiran) taiata manual si modelata (diametrul florilor intre 1.5 cm - 2.5 cm), margele de nisip (3 mm), sarma din otel siliconat Tiger Tail si elemente metalice.
Lungimea cu tortita - 9 cm (au dopuri de silicon). Tortitele sunt din otel inoxidabil.
Produs unicat.

Vă mulțumesc că ați vizitat magazinul meu!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: dopuri silicon, foamiran, hartie gumata, lut, margele nisip, otel inoxidabil, tortite otel inoxidabil

Dimensiuni: Lungimea cerceilor cu tortite - 9cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Fan Courier (fara kilometrii suplimentari): de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Cerceii sunt foarte frumoși, arată ca în poze și descriere. Sunt deosebiți și ieși în evidenta :). Mulțumesc mult pentru rapiditatea cu care mi i-ați trimis.

    26.04.2024

  • Unici! Superb lucrati!

    Anonim | 22.04.2024

  • Cel mai frumos colier din cate am avut, excelent!

    Anonim | 22.04.2024

  • Absolut superb!!

    Anonim | 22.04.2024

  • Foarte delicat colierul. Colaborare excelenta si d.p.d.v. al livrarii.

    Anonim | 14.03.2024