Cercei Jad

70 LEI

Se spune despre jad că protejează nu doar sufletul, ci și trupul, acesta ajutând la vindecarea suferințelor în perioadele dificile. Mai mult de atât, acesta îndepărtează influențele negative și forțele necurate din jurul nostru.
Despre forța benefică a pietrei semiprețioase se crede că acesta protejează inima, rinichii și căile urinare. În perioadele stresante, un medalion cu jad, pe care îl porți aproape de inimă, va fi extrem de benefic, în timp ce o brățară cu pietre va ajuta atunci când te chinuie probleme de sănătate la rinichi sau stomac.
De asemenea, jadul ocupă un loc aparte în feng shui. Energiile vitale ale naturii și lemnul sunt două feluri de asocieri frecvente. Potrivit artei feng shui, este bine să așezi obiecte din jad în estul sau în sud-estul casei, acolo unde lumina pătrunde din belșug, pentru a atrage bogăție și sănătate la tine în cămin. Piramidele, globurile, broasca țestoasă și fluturele din jad sunt obiectele care atrag cel mai mult energiile pozitive. Un vas din jad așezat lângă fereastră va proteja întreaga locuință.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii argintii, Charm frunză argintiu, Piatră semiprețioasă chipsu, Tortițe argintii oțel inoxid

Dimensiuni: 8 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 15 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: 15 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Fara comentariu

    Anonim | 16.11.2021

  • Fara comentariu

    Anonim | 16.11.2021

  • Fara comentariu

    15.10.2021