Cercei Manifestation Stone apatit brut si argint

180 LEI
Către magazinul Dichisar

Vindecarea cu Apatit
Intelectul focus învățare claritatea concentrării acceptarea iubire necondiționată stimulează gândurile și ideile comunicarea preocupările intelectuale pacea și armonia luptă împotriva virușilor
Apatitul este o piatră de manifestare. Este legată de servicii și de activități umanitare. Apatitul este adaptat la viitor, dar te si conectează la viețile trecute. Stimulează dezvoltarea darurilor noastre psihice și spirituale, aprofundând meditația și ajutând comunicarea și exprimarea de sine pe toate planurile. Echilibrează corpurile fizice, emoționale, mentale și spirituale și chakrele, eliminând supraactivitatea și stimulând subactivitatea.
Din punct de vedere psihologic, Apatitul crește motivația. Scoate negativitatea din sine și alții. Este util pentru hiperactivitate și autism la copii. Apatitul sporește creativitatea și intelectul. Curăță confuzia și frustrarea, reducând iritabilitatea și trezind sinele interior. Apatitul extinde cunoașterea și adevărul și ușurează tristețea, apatia și furia.
Fizic, Apatitul ajută la absorbția calciului, ajutând cartilajul, oasele și dinții; vindecarea oaselor și încurajarea formării de noi celule. Îmbunătățește artrita și problemele articulare. Apatitul poate ajuta cu succes la suprimarea foamei și la creșterea ratei metabolice, încurajând o alimentație sănătoasă. Vindecă glandele, meridianele, organele și depășește hipertensiunea arterială.
Vindecarea cromatica cu Apatit
Pe lângă proprietățile generice de vindecare ale Apatitei, culorile specifice au atribute suplimentare:
Apatit albastru
Chakra - Chakra gatului
Apatitul albastru deschide chakra gâtului. Îmbunătățește comunicarea în grupuri și facilitează vorbitul în public. Vindecă inima și emoțiile. Apatitul albastru se conectează la un nivel foarte ridicat de îndrumare spirituală.
Apatitul galben
Chakra - Chakra plexului Solar
Apatit galben activează chakra plexului solar. Este un mare eliminator al toxinelor și atrage energia stagnantă. Apatitul galben trateaza depresia si letargia si poate depasi lipsa de concentrare si invatarea ineficienta. Ajută digestia slabă și ajută la eliminarea celulitei, tratează ficatul, pancreasul, vezica biliară și splina. Emoțional, neutralizează furia stocată.


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare