Cercei Micuti Din Argint 925 Cu Perla Sintetica Si Sidef De Scoica

100 LEI

Azi iti propun delicatii cercei cu perla si sidef de scoica din argint 925. Lucrati cu delicatete, cerceii aduc cu ei o bucata din imbratisarea blanda a oceanului. Imagineaza-te pe o plaja linistita in zori, unde valurile blande se lipesc de tarm intr-un ritm armonios.

Micul charm in forma de scoica, din sidef, atarna cu gratie, soptind povesti despre aventurile oceanice si misterele mareelor. El evoca esenta plajei, briza sa sarata si senzatia de nisip cald sub picioarele tale. Cand ii vei purta imagineaza-ti ca te plimbi de-a lungul tarmului, simtindu-te feminina cu spiritul usor si fara griji.

Acesti cercei nu sunt doar accesorii, sunt o conexiune cu frumusetea naturii si un tribut adus minunilor nemarginite ale marii, sporit de eleganta de durata a argintului. Cand te accesorizezi cu ei, porti cu tine o bucata de ocean linistit, o amintire ca, chiar si in mijlocul forfotei zilnice a vietii, pot fi gasite momente de seninatate si frumusete, la fel ca leganarea blanda a cerceilor care iti infrumuseteaza chipul luminos.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii din Argint 925, Mother of Pearls, Perle

Dimensiuni: 1.3 cm

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: 22 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Absolut minunat! Exact ce imi doream! Superb lucrat, cu multa atentie la detalii! Il ador! Colaborarea ireprosabila ! Multumesc Ezara!

    12.05.2023

  • Colaborare excenta. F multumita de produs

    Anonim | 27.11.2021

  • Fara comentariu

    Anonim | 26.09.2023

  • Fara comentariu

    01.09.2023

  • Fara comentariu

    11.07.2023