Cercei piatra lunii si tortite cu surub

53 LEI

Cerceii sunt confectionati cu piatra lunii alba cu reflexii albastre 10 mm si 6 mm. Tortitele sunt cu surub si sunt din cupru placat auriu. De asemenea au pietricele zirconia transparente si incadreaza foarte frumos montura. Distantierele dintre bile si tijele sunt din inox auriu.
Ce este piatra lunii?

Piatra lunii este un mineral, un cristal natural despre care se crede că recoltează energia lunii, care întruchipează energia pasivă și relaxantă a lui yin. În mod similar, această piatră promovează bunăstarea și echilibrul pozitiv și îți îmbunătățește intuiția.

Simbolismul pietrei lunii

În Orient, pietrele semiprețioase luminate, cum este și piatra lunii, indicau noroc. Reflecțiile albe de pe suprafața sa se numesc adularescentă și sunt într-o continuă schimbare, astfel oamenii credeau că ar exista un spirit puternic și bun care locuiește în interior.

În India, piatra lunii era considerată foarte sacră. Comercianții aveau voie să  expună această bijuterie la vânzare decât dacă era așezată pe o cârpă galbenă. Galbenul era cea mai sfântă culoare.

Piatra lunii simbolizează ființa noastră în întregime. Strălucirea sa moale, ne întărește aspectele emoționale și subconștiente. Asociațiile legate de aceasta fac din aceasta o piatră a îndrăgostiților, evocând sentimente tandre și salvând adevăratele bucurii ale iubirii.

Unde se găsește piatra lunii?

Depozitele de piatră lunară apar în Armenia (în principal din Lacul Sevan ), Australia , Alpii austrieci , Mexic , Madagascar , Myanmar , Norvegia , Polonia , India , Sri Lanka și Statele Unite

Duritate: 6 (din 10)
Planetă guvernantă: Luna
Piatra lunii este recomandată zodiilor: Rac, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Vărsător, Pești


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Piatra lunii alba cu reflexii, cupru placat auriu si zirconia, inox auriu

Dimensiuni: Sfere 10 mm si 6 mm
Lungime totala 3.2 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Felicitări pentru calitatea brățărilor și promptitudinea livrării!

    Anonim | 20.12.2023

  • Calitate superioara! Recomand!

    Anonim | 05.11.2023

  • Este superb lucrată și foarte frumoasă.

    Anonim | 14.08.2023

  • aventurinul e la mare concurenta cu labradoritul, asa am fost ispitita de amandoua, minunate, benefice energetic, Pulsera chiar stie ce sa ofere, multumiri din toata inima, cu admiratie Gina!

    07.05.2023

  • magnifica labradorescenta pietrelor, un colier superb,il port cu mare drag ptr ca energia lui benefica ma incarca pozitiv, cu toata admiratia, Gina!

    07.05.2023