Cercei statement handmade unicat - PET-uri (plastic) reciclate - flori (cod1027)

95 LEI

Aceste PET-uri, care în altă viață ar fi devenit deșeuri, acum strălucesc într-o paletă vibrantă de culori, ilustrând transformarea lor și puterea reciclării.
PET-urile reciclate adaugă o notă vibrantă și proaspătă, evidențiind eleganța naturală a florilor. Această alegere de culoare aduce un aer de prospețime și bucurie în bijuterie.
Cerceii statement cu flori realizate manual din PET-uri reciclate și perle de sticla si de plastic, sunt o bijuterie impresionantă ce emană o eleganță distinctivă și în același timp susține un mesaj puternic de durabilitate și reciclare.
Florile delicate, modelate manual din PET-uri reciclate provenind din sticle de plastic de apa minerala, adaugă o notă de prospetime și originalitate cerceilor. Fiecare floare este atent conturată și finisată pentru a evidenția detaliile fine ale designului.
Perlele de sticla si cele de plastic adaugă o notă de culoare și stralucire, completând designul într-un mod armonios. Acesti cercei nu doar emit un mesaj puternic privind importanța reciclării, ci și emană o eleganță distinctă și unicitate prin procesul manual și materialele inovatoare utilizate în crearea lor.
Acesti cercei statement nu doar impresionează prin estetica lor deosebită, dar și prin povestea lor eco-friendly. Eleganța și inovația se îmbină armonios cu responsabilitatea față de mediu, creând astfel o bijuterie cu impact vizual și social remarcabil.
În ansamblu, acesti cercei statement handmade unicat reprezintă o declarație de modă și de susținere a mediului înconjurător. Ei demonstrează că frumusețea poate fi găsită în lucrurile obișnuite și că reciclarea și utilizarea materialelor naturale pot duce la creații deosebit de atractive. Acesti cercei pot fi purtati cu mândrie, fiind în același timp o expresie a stilului personal și a responsabilității față de mediul înconjurător.

Cercei handmade statement, model contemporan, foarte usori si versatili, usor asimetrici, realizati din plastic reciclat (PET-uri decupate si modelate in diverse forme - diametrul florilor intre 2 cm - 2.5 cm), perle de sticla bleu (10 mm), perle de plastic (6 mm) si elemente metalice.
Lungimea cu tortita - aprox 5.7 cm (au dopuri de silicon). Tortitele sunt din otel inoxidabil.
Produs unicat.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: dopuri silicon, otel inoxidabil, perle plastic, perle sticla, pet, plastic, sticla plastic, tortite otel inoxidabil

Dimensiuni: aprox 5.7 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Fan Courier (fara kilometrii suplimentari): de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Cerceii sunt foarte frumoși, arată ca în poze și descriere. Sunt deosebiți și ieși în evidenta :). Mulțumesc mult pentru rapiditatea cu care mi i-ați trimis.

  26.04.2024

 • Unici! Superb lucrati!

  Anonim | 22.04.2024

 • Cel mai frumos colier din cate am avut, excelent!

  Anonim | 22.04.2024

 • Absolut superb!!

  Anonim | 22.04.2024

 • Foarte delicat colierul. Colaborare excelenta si d.p.d.v. al livrarii.

  Anonim | 14.03.2024