Cercei statement handmade unicat - PET-uri (plastic) reciclate - frunze (cod1022)

88 LEI

Această pereche de cercei handmade emite o eleganță subtilă și un farmec aparte, fiind creată cu măiestrie din sticle de plastic reciclate, transformate în frunze delicate.
Aceste PET-uri, care în altă viață ar fi devenit deșeuri, acum strălucesc într-o paletă vibrantă de bleu, ilustrând transformarea lor și puterea reciclării.
Cerceii sunt creații delicate și pline de farmec, realizate cu migală din sticle de plastic bleu, transformate în mici frunze pentru a conferi cerceilor un aspect rafinat și plin de viață. Fiecare frunză este unică, având un contur propriu, ceea ce adaugă o notă de originalitate fiecărei perechi. Aceste frunze sunt aranjate cu grijă pentru a crea un buchet minunat și captivant.
Un aspect distinctiv al acestor cercei este lantul lung. Acest lant adaugă o notă de eleganță și subtilitate, permițând cerceilor să atârne grațios și să se miște ușor în timp ce purtătoarea se deplasează. Lungimea lantului accentuează liniile delicate ale frunzelor și adaugă o senzație de fluență și libertate.
Cu fiecare mișcare, această pereche de cercei captivanta pare să danseze în lumină, reflectând strălucirea și farmecul lor subtil. Acești cercei sunt alegerea perfectă pentru cineva care apreciază accesoriile originale, cu impact vizual și care dorește să poarte o bijuterie care să transmită un mesaj puternic despre reciclare și sustenabilitate.
În ansamblu, acesti cercei statement handmade unicat reprezintă o declarație de modă și de susținere a mediului înconjurător. Ei demonstrează că frumusețea poate fi găsită în lucrurile obișnuite și că reciclarea materialelor plastice poate duce la creații deosebit de atractive. Acesti cercei pot fi purtati cu mândrie, fiind în același timp o expresie a stilului personal și a responsabilității față de mediul înconjurător.

Cercei handmade statement, model contemporan, foarte usori si versatili, realizati din plastic reciclat (pet-uri decupate si modelate in diverse forme de frunze - aprox 4 cm), lant metalic ( 5 cm) si elemente metalice.
Lungimea cu tortita - aprox 7.5 cm. Tortitele sunt din otel inoxidabil si au dopuri din silicon.
Produs unicat.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: lant metalic, pet, plastic, sticla plastic, tortite otel inoxidabil

Dimensiuni: aprox 7.5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Fan Courier (fara kilometrii suplimentari): de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Cerceii sunt foarte frumoși, arată ca în poze și descriere. Sunt deosebiți și ieși în evidenta :). Mulțumesc mult pentru rapiditatea cu care mi i-ați trimis.

  26.04.2024

 • Unici! Superb lucrati!

  Anonim | 22.04.2024

 • Cel mai frumos colier din cate am avut, excelent!

  Anonim | 22.04.2024

 • Absolut superb!!

  Anonim | 22.04.2024

 • Foarte delicat colierul. Colaborare excelenta si d.p.d.v. al livrarii.

  Anonim | 14.03.2024