Cercei statement handmade unicat - rotunzi - auriu (cod925)

90 LEI

Cerceii statement rotunzi, modelați manual din lut cu uscare la aer, reprezintă o combinație captivantă între artă și natură.
După modelarea și uscarea lor la aer, cerceii au fost conturati cu o nuanță fina de auriu si apoi sigilati cu lac. În plus, pe o fata a fiecărui cercel se află o amprentă botanică, detaliu floral fermecător, creată cu migală, care adaugă un element natural și distinctiv, oferind o notă de originalitate și unicitate fiecărui cercel. Auriul adaugă o strălucire subtilă și adâncește frumusețea detaliilor, evidențiind florile într-un mod elegant și subtil.
Pe partea opusă a cerceilor, întâlnim un desen stilizat, în aceeasi nuanta de auriu. Acest desen poate să amintească de motive decorative sau simboluri care conferă o aură de mister și rafinament. Stilizarea aduce un contrast frumos între detaliile naturale ale florilor și formele geometrice sau abstracte ale desenului de pe spatele cerceilor.
Procesul de uscare la aer conferă cerceilor o textură ușoară și o rezistență solidă. Această abordare tradițională adaugă unicitate și autenticitate bijuteriilor, iar cerceii sunt, astfel, nu doar accesorii, ci și opere de artă miniaturale purtabile.
Acești cercei reprezinta o piesă de bijuterie unică și remarcabilă, pregătită să aducă un strop de originalitate oricărei ținute.
Deoarece sunt modelati manual, fiecare pereche de cercei este unică în felul său, având mici variații în formele, detaliile și culorile lor. Aceste cercei sunt atât o expresie a creativității, cât și un omagiu adus frumuseții naturii.

Cercei rotunzi statement, realizati manual din lut cu uscare la aer - diametrul - 4.5 cm si elemente metalice.
Lungimea cu tortita - 6.5 cm (au dopuri de silicon). Tortitele sunt din otel inoxidabil.
Greutate - 9-10 g - un cercel


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: lut, lut uscare aer, tortite otel inoxidabil

Dimensiuni: 6.5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Fan Courier (fara kilometrii suplimentari): de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Cerceii sunt foarte frumoși, arată ca în poze și descriere. Sunt deosebiți și ieși în evidenta :). Mulțumesc mult pentru rapiditatea cu care mi i-ați trimis.

    26.04.2024

  • Unici! Superb lucrati!

    Anonim | 22.04.2024

  • Cel mai frumos colier din cate am avut, excelent!

    Anonim | 22.04.2024

  • Absolut superb!!

    Anonim | 22.04.2024

  • Foarte delicat colierul. Colaborare excelenta si d.p.d.v. al livrarii.

    Anonim | 14.03.2024