Clar de lună (057)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Fascinant este Cristalul de Stâncă!
Lucrând la setul prezentat acum și realizat cu pietricele naturale din Cristale de Stâncă (sau cum i se mai spune : "Cuarț clar") mi-a trecut prin minte frumoasa poveste a lui Narcis, cel care venea mereu în nopțile sub clar de lună, de se așeza pe malul lacului și își admira chipul de a ajuns sa se îndrăgostească de el însuși.
Numai că fascinația poveștii nu se oprește aici, tot așa cum fascinația "Cuarțului Clar" este fără margini. Frumusețea lui depinde de cine îl privește si cu ce suflet il privește.

"Alchimistul cunostea legenda lui Narcis, frumosul baiat ce-si contempla zilnic propria frumusete intr-un lac. Era atata de fascinat de el insusi ca intr-o buna zi a cazut in lac si a murit inecat. In locul acela, a aparut o floare si s-a numit narcisa.
Dar nu asa isi incheia Oscar Wilde povestirea. El spunea ca atunci cand a murit Narcis, au venit naiadele- zeitele izvoarelor si ale padurilor- si au vazut lacul transformat dintr-unul cu apa dulce, intr-un ulcior cu lacrimi sarate.
- De ce plangi? au intrebat naiadele
- Plang pentru Narcis, raspunse lacul.
- Ah nu-i de mirare ca plangi pentru Narcis, continuara ele. La urma urmelor, desi noi am alergat mereu dupa el prin padure, tu erai singurul care puteai sa-i contempli de aproape frumusetea.
- Dar Narcis era frumos? intreba lacul.
- Cine altul poate sti mai bine decat tine? raspunsera, surprinse naiadele. La urma urmelor, doar pe marginile tale se apleaca el in fiecare zi.
Lacul ramase tacut o vreme. Intr-un tarziu zise:
- Il plang pe Narcis, dar niciodata n-am stiut ca el era frumos. Il plang pe Narcis pentru ca de fiecare data cand se apleaca deasupra apelor mele, eu puteam sa vad reflectata, in fundul ochilor lui, propria-mi frumusete."
Paolo Cuelho - Alcimistul


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu argint, Cristal de stanca, Sarma inox 0 7mm

Dimensiuni: Colier: 42 cm
Bratara: 18 cm/ 6 grame
Cerceii: 5 cm / 4 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023