REZ. ADINA (043)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Din colecția "Dublete" vă prezint acum asocierea dintre un cuarț natural tip nugget (Cristal de Stanca sau pur si simplu Quartz) si un alt tip de cristal modificat "genetic" însă: "Cherry Quartz"
Pentru vizitatoarele magazinului meu:
(daca tot imi vizitati magazinul, sa nu fi intrat degeaba...)
Despre primul nu discutăm deoarece chiar este cunoscut dar despre cel de-al doilea aș vrea să scriu câteva cuvinte deoarece nu prea este cunoscut.
Există o varietate naturală de Cuarț care are aceasta denumire de Cuarț Căpșună, dar acest cuarț este foarte rar și se găsește doar într-o anumită arie geografică din Rusia și izolat, în câteva locuri din SUA. Este un Cuarț superb pe care eu, personal, n-am avut ocazia să îl am în mână. (foarte scump)
Ce ne facem însă că piața este plină ochi de Cherry Quartz și/sau Strawberry Quartz?
E simplu: frumusețea lui i-au făcut pe unii specialiști să îl producă artificial prin două metode:
1. Spărturi de Quartz măcinat, amestecat isteț cu Cinabru iar amestecul topit și reconstituit dă Cuartul Cherry sau, a doua metoda si cea mai uzitata este ca se obtine foarte usor:
2. "Cherry Quartz" pur si simplu ... din sticla colorata!
Dup părerea mea, peste 80% din mărgelele de cuart Cherry vândute online sunt din sticla colorata la pret de ...Quartz!
Eu am primit asigurări de la un furnizorul care s-a aprovizionat din SUA, că aceste mărgele pe care le-am folosit în acest set sunt realizate din spărturi naturale de Cuarț în amestec cu Cinabru care dă în final acel superb aspect de nori, vortex, pene sau striuri de culoare roz căpsună.

Pentru potențialele cliente:
(mult mai multe detali poate primii la cerere clienta care va comanda acest set)
Important este însa aspectul de asociere: Cristalul de stânca aduce claritate mentală iar vibrațiile subtile ale marelui Curent Universal colorat ROZ emis de Cuartul cireașă directionează claritatea spre latura emoțional afectivă.
Adică, mai pe românește: dacă ești într-o relație și ai dubii că nu ști încotro s-o iei, poartă un asemenea set și în scurtă vreme ți se va lumina mintea și vei lua hotărârea cea mai înțeleaptă favorabilă tie.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii inox, Quartz nugget, Sarma inox 0 8mm, Sfere Cuart Cherry, Tortite placate cu argint

Dimensiuni: Colier: 56 cm/ 43 grame,
Cercei: 4 cm / 3.5+3.5gr,

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023