Colier Angelit si Jad,pandantiv Mandala,colier pietre semipretioase,bijuterie orgon

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


CONSULTATI POLITICA MAGAZINULUI, PENTRU DETALII DE PLATA SI LIVRARE! LIVRAREA SE FACE PRIN FAN COURIER IN ARIA DE ACOPERIRE-orase cu sedii Fan Courier.

Fiecare bijuterie este turnata si slefuita manual, fara interventia unei masini. Procesul de realizare al acestui pandantiv, dureaza 7-14 zile si implica mai multe etape de turnare.Nu este folosit adeziv,sistemul de prindere este fixat cu rasina.


Structura pandantivului cuprinde cristale cu rol de a creste puterea de protectie,de a purifica, energiza, absorbi energii si influente negative, ANGELIT, JAD, GRANAT, CUART ROZ, SHUNGIT cu rol de a creste puterea de protectie si vindecare, foita aur, span metal,rasina pentru bijuterii. Colierul este realizat din Ametist,Angelit,Agat,Opalit,margele de nisip ,inchizatoare toggle din metal argintiu.

Dimensiune pandantiv- 4 cm
Lungime colier- 47cm(desfacut)

Termenul de mandala deriva din sanscrita, iar semnificatia sa se refera la centru sau la cerc. Cercul reprezinta sinele superior, divinitatea, perfectiunea si creatia pura. Mandalele sunt modele geometrice de rezonanta, care creaza o punte intre lumile vazute si cele nevazute,se regasesc in intreaga creatie, pana la cel mai mic atom, fiind o reprezentare a Universului insusi si a legilor ce-l guverneaza. Mandala este un instrument în călătoria noastră spirituală. Mandala poate fi folosita ca o formă de meditație în scopul dobândirii de cunoștințe, în primul rând de tipul celor care se află în in interiorul nostru.Mandalele au rolul de a emite anumite vibratii in jurul lor, vibratii ce adera la campul energetic al celui care le priveste si care se contopeste cu ele. Energia mandalelor patrunde adanc in structurile noastre, pe care le armonizeaza, putand dizolva blocaje, temeri si frici. Mandalele sunt folosite de catre Budisti, Hindusi, Tibetani si Nativii Americani in rugaciune, meditatie si pentru vindecare.

Cristalele vehiculeaza energie, ele concentreaza,amplifica si raspindesc lumina.Cristalele sint mijloace pentru reglarea energetica a chakrelor, ne ajuta sa mentalizam ceea ce dorim sa aducem in viata noastra, cu conditia ca acel ceva sa fie in acord cu legile divine. Culoarea este indiciul cel mai important in alegerea lor, pentru ca arata ce tip de energie este emisa de piatra respectiva.Vibratia specifica fiecarei pietre intra in rezonanta cu aceeasi vibratie din aura noastra,amplificind puterea culorii respective cu tot ce implica ea, actioneaza marind cimpul energetic, capacitatile fizice si mentale corespunzatoare vor creste in intensitate.

ANGELIT anhidrita, in greaca anhydrous inseamna fără apă, este un mineral descoperit în anul 1794, într-o mină de sare din apropierea orașului Hall din Tirol. Angelitul deschide accesul spre alte dimensiuni ale lumii, ale spiritului, spre extinderea orizonturilor mai departe de limitele umane. Angelitul ridică starea de constienta. Angelitul facilitează contactul cu îngeri și ghizi spirituali, conectarea cu sinele superior. Ea îmbunătățește vindecarea psihică și comunicarea telepatica si permite călătorii spirituale si astrale. Datorită capacității sale de a spori intelegerea profunda și percepția, Angelitul este o piatră puternica pentru vindecători. Acesta ofera, protecție mediului sau corpului. Aceasta promovează comunicarea și auto-exprimarea. Angelitul încurajează iertarea, compasiunea, pacea, facilitează procesul de renaștere, stimuleaza vindecarea. Confera somn linistit cu vise spirituale, calmeaza, inlatura emotiile negative. Deschide calea spre viitor, spre domenii noi de descoperit si spre implinirea personala.

JADUL piatra imperiala, este considerat unul dintre cele mai importante simboluri ale purității, seninătatii, iubirii. Pentru maori Jadul este piatra care aduce noroc. In cultura chineza Jadul confera inspiratie, ajuta in a lua decizii rapide și precise, in realizarea scopului in viata. Este o piatra ce confera curaj, înțelepciune, toleranta, echilibru si stabilitate emotionala, vitalitate, iubire, generozitate, pace, armonie. Jadul de toate tipurile este o piatra a protectiei. Este folosit de șamani pentru protectie impotriva bolilor și ca protecție psihică, aduce liniste mintii si o stare de spirit buna. Jadul aduce noroc, sănătate și bogăție, protejaza copiii de boli, foarte bun pentru relaxare, piatra a longevitatii cu o energie blândă.

CUART ROZ- piatra a iubirii pure. Cristalele roz emit o caldura tandra, o anume bucurie de viata, o pace interioara care atrage simpatia si iubirea pura. Relaxeaza trupul si mentalul, aduc calm in suflet si fericire pe chip. Sunt pietrele celor buni la suflet, ale copiilor si adolescentilor, oamenilor indragostiti si puri in interior. Aplaneaza conflictele, ajuta la exprimarea sentimentelor in forma lor cea mai sincera.
GRANAT- cunoscut de mii de ani, ca piatra a războinicilor,purtat ca un talisman împotriva prejudiciului, dar si pentru a aduce victoria, pacea și linistea. Granatul este o piatra, a sanatatii, a energiei, daca este oferita cadou, este un semn de loialitate și afecțiune.Granatul este o piatra a adevărului și puritatii, un simbol al iubirii si compasiunii, folosit pentru conștientizare și vindecare spirituala, utila pentru meditatie si pentru a accesa informatii din vieti anterioare. Puternic rol protector asupra sanatatii, intareste, purifica si vitalizeaza organismul.

AGAT piatra a longevitatii, vindecarii, protectiei. Agatul un mineral din familia cuartului, echilibreaza energile subtile. Agatul stabilizeaza aura, eliminand si transformand energiile negative. Agatul este excelent pentru echilibrarea emoționala, fizica și intelectuala și în armonizarea yin- yang, forțele pozitive și negative ale universului. Recomandat celor care traiesc in medii incarcate de tensiune, ostilitate, adversitate, rol protector impotriva energiilor negative,confera calm in perioade de stres, puternic rol curativ general.

CE STE UN ORGON? In anii 1940,dr. Wilhelm Reich, a facut o descoperire stiintifica privind existenta unei energii necunoscute, ce exista in atmosfera, in spatiu si in organismele vii,numita energie orgonica. Energia vietii este un principiu activ intilnit in medicina traditionala chineza, in artele martiale, yoga, este Qi in cultura chineza, Prana in hinduism, Lung în budismul tibetan, Mana ii spun Hawaienii. Folosirea orgonului este o modalitate naturală, pentru a contrabalansa efectele dezastruoase ale energiilor artificiale răspândite cu atâta uşurinţă de om. Structura orgonului neutralizează efectele microundelor, ale radiaţiilor electromagnetice, ale câmpurilor magnetice dizarmonioase, ale radiaţiilor nucleare emise de centralele atomice.

RECOMANDARI DE PURTARE pentru o durată de viață cat mai lunga: păstraţi fiecare bijuterie în ambalajul ei original, cutie sau săculeţ, protejati bijuteriile din rasina de zgârieturi, de apa, nu folosiți pentru curățare alcool sau acetona, evitati sa pulverizați parfum direct pe bijuterii, acestea vor distruge luciul bijuteriilor, nu folositi metode improvizate de curatare, materiale grosiere care pot deteriora suprafata lor.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Angelit, agat, cuart roz, foita aur, granat, jad, metal, opalit, otel inoxidabil, rasina, sarma de cupru, shungit

Dimensiuni: Dimensiune pandantiv- 4 cm
Lungime colier- 47cm(desfacut

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
CURIER RAPID BUCURESTI: de la 13 LEI
CURIER RAPID ALTE LOCALITATI: de la 18 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

 • Produsele sunt minunate! Astept cu nerăbdare noutăți!

  17.01.2020

 • Produsele sunt minunate! Astept cu nerăbdare noutăți!

  17.01.2020

 • Produsele sunt minunate! Astept cu nerăbdare noutăți!

  17.01.2020

 • Produsele sunt minunate! Astept cu nerăbdare noutăți!

  17.01.2020

 • Un set superb, fin lucrat și cu utilitate esențială! Mulțumesc, Monica!

  Anonim | 22.12.2019