Colier argint Magic Dragonfly

165 LEI
Către magazinul Dichisar

Colier fin, compus dintr-un pandantiv delicat in forma unei libelule, pe lantisor din argint la baza gatului. Colierul este realizat in serie mica, din argint placat selectiv cu aur de 24K.
Datorita faptului ca fiecare produs este realizat individual/ manual, pot aparea mici diferente fata de produsul din fotografie (exemplu forma sau marimea exacta a suprafetei aurite). Aceste caracteristici sporesc valoarea intrinseca a bijuteriei, conferindu-i individualitate.
Colierul se livreaza intr-o frumoasa cutiuta - cadou pentru bijuterii (inclusa in pret) si este insotit de un Certificat de garantie, conformitate si autenticitate.
In afara unei bijuterii gingase, va veti bucura de un simbol plin de semnificatii.
Simbolistica libelulei este foarte bogata. In multe culturi, ea semnifica transformare, lumina, adaptabilitate, intelepciune, vindecare, curaj, biruinta. La unele triburi amer-indiene libelula era considerata ca avand puteri vindecatoare, iar spiritul ei era adesea invocat de catre vraci. Indienii Navajo considerau libelula un simbol al apei, al puritatii.
In Japonia, libelula este simbol national, fiind o prezenta frecventa in poezii, cantece, picturi, ceramica, dar si pe obiecte folosite zi de zi. Pentru samurai, libelula era simbolul curajului si al victoriei. Parintii japonezi considerau libelula ca un protector al copiilor, aceasta vanand tantarii care ar fi putut transmite boli copiilor. Multe companii japoneze folosesc libelula ca element incorporat in logo sau ca element decorativ al produselor lor.
Pe langa delicatetea specifica, bijuteriile reprezentand libelule aduc celor ce le vor purta toata minunata bogatie de simboluri a acestei fapturi micute, dar impresionant de puternica.


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare