Colier atemporal cu pietre semipreţioase de ametist, citrin, peridot si margele japoneze miyuki.

De la 79 LEI

Colier atemporal realizat cu pietre semipreţioase de ametist, citrin, peridot si margele japoneze miyuki toate insirate pe fir metalic siliconat special pentru crearea bijuteriilor. Forma pietrelor fiind neregulata vor exista mici diferențe față de fotografia expusă.
***Citrinul este bine cunoscut ca o piatră de succes și prosperitate se spune că promovează și manifestă succesul și abundența în toate domeniile și în multe feluri. Este folosit în mod special pentru a promova succesul în afaceri. Citrinul este, de asemenea, o piatră care aduce speranță. Folosind puterea soarelui, este excelent pentru a depasi depresia, temerile si fobiile. La nivel psihologic, citrinul amplifica pretuirea de sine si increderea in sine, si elimina tendintele distructive. Stimuleaza individualitatea, imbunatateste motivatia, dinamizeaza creativitatea si incurajeaza expresia de sine. La nivel mental, citrinul imbunatateste puterea de concentrare si revitalizeaza mintea. Ajuta la depasirea depresiei si alunga temerile si fobiile. Citrinul este o piatra excelenta pentru vitalizare si pentru incarcarea cu energie. Este extrem de benefic pentru cei care sufera de sindromul oboselii cronice sau de boli degenerative, pe care le poate vindeca. Stimuleaza digestia, splina si pancreasul.
***Ametistul este considerată un cristal protector, ameliorează stările de stres și irascibilitate, alungă frica, anxietatea, furia și reechilibrează spiritul prin calm.
***Peridotul atrage cu putere sporul, pe orice plan. Il putem folosi pentru a spori bogatia, sanatatea, fericirea sau starea de bine emotionala. Aceasta piatra ne ajuta sa ne extindem cu blandete abilitatea de a primi de la Univers, acceptand cu bratele deschise dreptul la abundenta pe toate planurile, primit la nastere. In acest proces, vom descoperi exact momentele cand din cauza lipsei de stima de sine nu am primit de la Univers exact ceea ce meritam.
***
Nuanțele produselor vizualizate online, pot suferi mici modificări față de cele reale in funcție de setările monitorului dumneavoastră.
Produsele se expediază in ambalaj standard ce nu are rol de ambalaj cadou. Modul de ambalare este, in special, unul de protecție a bijuteriilor pe timpul transportului. Înainte de a comanda, vă rog să citiți cu atenție politica magazinului Giorgia Bijoux.
Dacă aveți întrebări nu ezitați să ma contactați. Mai multe modele găsiți aici: www.breslo.ro/GiorgiaBijoux
Vă mulțumesc!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: ametist, citrin, elemente metalice otel inox, margele japoneze miyuki, peridot

Dimensiuni: La alegere

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 17 LEI
Curier rapid: 20 LEI
Sameday easybox: 15 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar

Opiniile clientilor

  • Absolut minunat, este mult mai frumos in realitate

    Anonim | 16.07.2023

  • Superb! Finut, foarte atent lucrat!

    12.05.2023

  • Superb! Foarte elegant, finut, atent lucrat!

    12.05.2023

  • Il ador ! Finut, elegant.

    12.05.2023

  • Minunat! Foarte elegant, finut, lucrat cu migala!

    12.05.2023