Colier, brățară si cercei din agat negru, sidef, hematit auriu. Set delicat si special.

De la 65 LEI

Agat negru, sidef și hematit auriu, toate îmbinate armonios într-un delicat set. Bineînțeles că se vând și separat. Va rog sa-mi comunicati prin mesaj in momentul comenzii, lungimea colierului sau circumferința brățării.
*** Agatul negru - este o piatră a longevității, vindecării, protecției, fidelității în căsnicie.
Îl face pe purtător să se simtă special, să atragă atenția asupra lui.
Echilibrează: energiile yin-yang, aura.
Transformă energiile negative, în energii pozitive constructive.
Stimulează: talentele interioare ale fiecăruia, curajul, capacitatea de decizie, încrederea în calitățile proprii, rezistență fizică și psihică, bunăvoința, claritatea gândirii, concentrarea, logica, bunăstarea, creativitatea.
Scade: anxietatea, stresul, suferința, sentimentul de singurătate, efectele dureroase ale eșecului și ale pierderii
Conferă calm în perioade de stres, și un somn liniștit.
Ajută copiii să depășească frica și inhibițiile
Atrage norocul, elimină ghinionul.
Aduce curaj și succes în competiții.
*** Sideful - un simbol al prosperitatii si relaxarii spirituale. La fel ca alte pietre semipretioase, sideful are o semnificatie unica si exprima puterea imensa a marii. Aceasta piatra reprezinta pacea interioara a celui care o poarta si ajuta in luarea deciziilor importante. Bijuteriile din sidef semnifica inocenta, credinta, concentrarea si echilibrul. Provenita din farmecul marii, mama perlelor preia energia apei si transmite relaxare, puritate, fluiditate si miscare.
Atunci cand ai de luat o decizie importanta, este bine sa porti sidef, pentru a echilibra toate emotiile interioare si a decide cu usurinta ce ai nevoie sa faci in continuare.
Sideful este considerat o piatra cu puteri vindecatoare, care te elibereaza de stres si ajuta la relaxare si calmarea sistemului nervos. Totodata, sideful dezvolta imaginatia, intuitia, sensibilitatea si capacitatea de adaptare. Fiind un cadou al marilor si oceanelor, aceasta piatra este un simbol al puritatii si armoniei de care ai nevoie atunci cand cauti echilibrul emotional.
Astrologii considera ca mama perlelor conserva energia apei si ajuta purtatorul la imbunatatirea abilitatilor de relationare cu cei din jur si la cunoasterea propriei personalitati. Datorita puterilor sale, sideful te va motiva sa-ti valorifici emotiile in fiecare decizie luata si sa folosesti intuitia interioara atunci cand vei decide in aspecte importante pentru viata ta. In plus, daca ai trecut printr-o despartire dureroasa sau alte evenimente marcante, purtarea bijuteriilor din sidef te va ajuta sa elimini energia negativa si sa atragi relatii sincere si calde cu oamenii dragi din jurul tau. Accesoriile din sidef pot fi un cadou perfect pentru prieteni sau familie, fiind un simbol al prosperitatii si relaxarii spirituale.
***
Nuanțele produselor vizualizate online, pot suferi mici modificări față de cele reale in funcție de setările monitorului dumneavoastră. Vă rog sa aveți in vedere că fotografiile macro, cele făcute de aproape pentru a capta toate detaliile, fac elementele să pară mai mari. Fiți atenți la descrierea dimensiunilor oricărui produs pentru a putea evalua corect dimensiunea reală.
Comanda minimă este de 50 lei (fără transport)
Produsele se expediază in ambalaj standard ce nu are rol de ambalaj cadou. Modul de ambalare este, in special, unul de protecție a bijuteriilor pe timpul transportului. Înainte de a comanda, vă rog să citiți cu atenție politica magazinului Giorgia Bijoux.
Dacă aveți întrebări nu ezitați să ma contactați. Mai multe modele găsiți aici: www.breslo.ro/GiorgiaBijoux
Vă mulțumesc!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: agat negru 4mm, hematit auriu oval, hematit auriu rotund, incizatoare inox placat aur, lant extensie placat aur, sidef 13mm, snur special brățări, tortite cercei placat aur, zale otel inox placat aur

Dimensiuni: Colier si brățară, la alegere.
Cercei: lungime 5,5cm, lățime 2.5cm.

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 17 LEI
Curier rapid: 20 LEI
Sameday easybox: 15 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar

Opiniile clientilor

  • Absolut minunat, este mult mai frumos in realitate

    Anonim | 16.07.2023

  • Superb! Finut, foarte atent lucrat!

    12.05.2023

  • Superb! Foarte elegant, finut, atent lucrat!

    12.05.2023

  • Il ador ! Finut, elegant.

    12.05.2023

  • Minunat! Foarte elegant, finut, lucrat cu migala!

    12.05.2023