Colier Buchet de crizanteme - pentru concursul Emotii de toamna

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Toamna... nu e chiar anotimpul meu preferat. Prea mult ma fugaresc lacrimile bacoviene ale ploii si cenusiul amar al cerului. Dar din toata aceasta tristete, mi-au zambit, aproape la fiecare colt de strada, buchete mari, rotunde, bogate de crizanteme. Si ca sa fiu sigura ca oricat ar fi de frig, nu o sa pierd bucuria lor, le-am prins pe toate intr-un colier...
Ca si crizantemele, colierul meu straluceste in toate nuantele toamnei: rosu, portocaliu intens, portocaliu galben ca dovleacul, sau portocaliu palid ca fructul de grapefruit, aramiul soarelui in asfintit, galbenul mierii, grena, mov si violet. Recunosc ca am facut aproape un exces de culoare... nu stiu daca am mai avut pana acum in colier cu o asemenea varietate. Este alcatuit din 14 flori prinse intr-o retea de margele, si nici una din aceste flori nu este la fel cu cealalta. Fiecare floare are in centru un cristal rivoli swarovski, deasemenea in nuante diferite (cupru, rosu magma, portocaliu mandarina, galben sahara, mov ametist). Petalele florilor sunt tesute din margelute de nisip japoneze toho. Cateva margele rotunde de sticla si perle swarovski sunt deasemenea adaugate retelei dintre flori.
Partile laterale ale colierului sunt panglici late, tesute din cristale firepolish Cehia, portocalii, si margele de nisip grena. Colierul se prinde la spate cu o inchizatoare tip lobster, argintie.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: cristale cehia, margele de nisip, rivoli, swarovski, toho

Dimensiuni: Este greu de masurat acest colier datorita formei lui libere. Diametrul interior este de aproximativ 42 cm, partea florala din centru are 11 cm latime si 13 lungime, iar florile au diametre variind intre 2,8 si 3,8 cm.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 14 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Super faina si vesela brosa!

    Anonim | 15.02.2023

  • Superbe! Lucrate cu grija si imaginatie! Multumesc! A A

    23.01.2020

  • Super martisoare lucrate cu grija, delicatete si multa imaginatie! A A

    22.01.2020

  • Super martisoare lucrate cu gust si grija! Multumesc! A. A

    17.01.2020

  • Un set de poveste care imbina foarte armonios materiale opace, transparente, translucide si metalizate (de cea mai buna calitate) intr-o cromatica ireprosabila.

    17.11.2019