Colier bufnita,steampunk pandantiv,rasina,piese de ceas,pictat manual

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


CONSULTATI POLITICA MAGAZINULUI, PENTRU DETALII DE PLATA SI LIVRARE! LIVRAREA SE FACE DOAR PRIN FAN COURIER IN ARIA DE ACOPERIRE.

Aceasta bijuterie este unicat, pictata manual, cu piese de ceas,charm metal bufnita,rasina transparenta pe o baza din metal antichizat, prevazut cu inchizatoare si lant din otel inoxidabil.

Dimensiune pandantiv- 4,5cm
Lungime lant- 45cm

Bufnița este simbolul Atenei, zeița greaca a înțelepciunii. Bufnita este descrisa de greco-romani ca simbol al statutului, simbol al inteligenței si bogăției.Bufnita este emblematica pentru o legătură profundă de înțelepciune și cunoaștere intuitivă. Bufnita are capacitatea de a vedea in intuneric, bufnita vă ghidează, pentru a vedea adevărata realitate, dincolo de valul de iluzie și înșelăciune, sensul real al actiunii cuiva sau motivele unei persoane. Bufnita este un ghid puternic pentru spiritul de discernământ și de luare a deciziilor pe baze solide.

RECOMANDARI DE PURTARE pentru o durată de viață cat mai lunga: protejati bijuteriile din rasina de lovituri, de zgârieturi, de apa, nu folosiți pentru curățare alcool sau acetona, evitati sa pulverizați parfum direct pe bijuterii, acestea vor distruge luciul bijuteriilor, nu folositi metode improvizate de curatare, materiale grosiere care pot deteriora suprafata lor.Nu purtați bijuteriile în timpul somnului, activitatilor sportive, excesul de transpiratie degradeaza suprafata bijuteriilor.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Acrilice, otel inoxidabil, piese de ceas, rasina

Dimensiuni: Dimensiune pandantiv- 4,5cm
Lungime lant- 45cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
CURIER RAPID BUCURESTI: de la 13 LEI
CURIER RAPID ALTE LOCALITATI: de la 18 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

 • Sunt foarte mulțumită de pandantiv - produsul este identic cu cel din poza si este lucrat foarte fin. Livrarea a fost rapida și am primit și un cadou foarte dragut.

  Anonim | 08.05.2020

 • Sunt foarte mulțumită de pandantiv - in realitate arata chiar mai bine decât in poza, este lucrat foarte fin și se potrivește scopului pentru care a fost achizitionat . Livrarea a fost rapida (a doua zi lucrătoare) și am primit și un cadou foarte

  Anonim | 08.05.2020

 • Sunt foarte mulțumită de pandantiv - produsul este identic cu cel din poza, transmite o stare de bucurie si este lucrat foarte fin. Livrarea a fost rapida și am primit și un cadou foarte dragut.

  Anonim | 08.05.2020

 • Pandantivul e minunat, lucrat fin. Sunt foarte multumita de achizitie!

  Anonim | 21.04.2020

 • Deosebit. Profesionalism și dăruire.

  Anonim | 31.03.2020