Colier statement handmade unicat - chipsuri ochi de tigru

120 LEI

Colierul handmade unicat ochi de tigru este un colier scurt, la baza gâtului, realizat dintr-o multitudine de chipsuri ochi de tigru. Acest colier captivant este conceput pentru a atrage atenția și a evidenția frumusețea pietrei ochi de tigru.
Colierul este format dintr-un șir compact de chipsuri de ochi de tigru, care sunt pietre semiprețioase cu o varietate de nuanțe, inclusiv auriu, maro și ocru. Aceste chipsuri sunt mici și au forme neregulate, ceea ce conferă colierului un aspect organic și rustic.
Fiecare chips de ochi de tigru este atent atașat cu sârmă subțire, formând un șir continuu de pietre. Designul colierului poate fi uniform.
Colierul handmade unicat realizat din chipsuri ochi de tigru este o bijuterie cu personalitate și stil distinctiv. Pietrele ochi de tigru sunt cunoscute pentru proprietățile lor de protecție și stabilitate, precum și pentru capacitatea lor de a aduce încredere și claritate mentală.
Acest colier poate fi purtat cu mândrie ca o expresie a individualității și a gustului personal. Va adăuga o notă de căldură și vitalitate oricărei ținute.
Fiecare colier handmade unicat din chipsuri ochi de tigru este creat cu atenție și pasiune, astfel încât să fie o piesă de bijuterie exclusivă și specială, care să reflecte unicitatea și frumusețea naturii pietrelor ochi de tigru.

Colier realizat din chipsuri de ochi de tigru tesute cu sarma de modelat din cupru, ochi de tigru (10 mm), elemente metalice, tub negru silicon. Inchidere magnetica.
Produs unicat.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: chipsuri ochi de tigru, inchidere magnetica, ochi de tigru, tub silicon

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Fan Courier (fara kilometrii suplimentari): de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte delicat colierul. Colaborare excelenta si d.p.d.v. al livrarii.

    Anonim | 14.03.2024

  • Diafan si de efect!

    Anonim | 06.03.2024

  • Este o bijuterie pe care o ador. Mi se potriveste.

    Anonim | 04.02.2024

  • Fabulos! original si executat cu atentie fata de detalii

    08.09.2023

  • Dragalas si personalizat dupa cum am specificat!

    08.09.2023